Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 574 de subiecte si 1597 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Cupluri
Am visat acum câteva zile că familia mea era plecată la o petrecere si eu eram acasă singură . Dintr-o dată o fată (cunoscută) a venit în vizită la mine cu o fată și un băiat (necunoscuți) care formau un cuplu de ceva vreme .. Cu câteva minute inainte sa ajunga parintii mei acasă ... le-am zis celor 3 să plece că mama mă va certa ca am chemat necunoscuți . Ei s-au enervat și m-au dat afară din propria casă ..
Eu , speriată , eram pe stradă și am așteptat ca părinții mei să ajungă .
Un prieten de-al mamei mele m-a luat in brațe și a mers cu mine să vadă ce se întâmplă băiatul din cuplu i-a infipt un topor in cap .. apoi mie .. . Părinții mei i-au incojurat impreuna cu politia si au scapat de la moarte .
Imi puteti explica visul ? V-aș rămâne datoare :* !
scris in 13 / 10 / 2015 la 06:11:02 PMCiteaza mesajul
Am visat acum câteva zile că familia mea era plecată la o petrecere si eu eram acasă singură . Dintr-o dată o fată (cunoscută) a venit în vizită la mine cu o fată și un băiat (necunoscuți) care formau un cuplu de ceva vreme .. Cu câteva minute inainte sa ajunga parintii mei acasă ... le-am zis celor 3 să plece că mama mă va certa ca am chemat necunoscuți . Ei s-au enervat și m-au dat afară din propria casă .. Eu , speriată , eram pe stradă și am așteptat ca părinții mei să ajungă . Un prieten de-al mamei mele m-a luat in brațe și a mers cu mine să vadă ce se întâmplă băiatul din cuplu i-a infipt un topor in cap .. apoi mie .. . Părinții mei i-au incojurat impreuna cu politia si au scapat de la moarte . Imi puteti explica visul ? V-aș rămâne datoare :* !Te uiţi la prea multe filme.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi