Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 593 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


gergiana

gergianaLocatie necunoscuta

Buna tuturor !!:* am avut si eu un vis ciudata se facea iam zis mamei mele ca ma pun sa dorm si dormeam afara si la noi era un baiat din 1 sigur sau facut ogramada ..apoi eram la puskarie si vream sa ma droghez si cineva mia stricat drogurile si plangeam rau dupa ele ..am traversat si niste caini si pasariii vreau sa sara pe minee ma lautrau si dupa aceea era cum un cunoscut deal meu se face ca suntem impreuna si ne alerga un mort !!


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

Daca te latra un caine inseamna dusmani:((=((|.Cainii si latratul lor inseamna dusman!!!Ai un dusman inseamna!


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

1. Penitenciar / puscarie asteptare, nerezolvare -- celula deschisa- schimbare iminenta -- celula obscura- asteptari in hotarari -- violenta in- schimbare sigura. 2. Puscarie asemenea vis indica multa fericire in casa si succes in afaceri.


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

1. Auzi pasari cantand Veste pentru o zi buna. 2. Pasari de casa Orice astfel de pasare ai visa (pui, rate gaste) inseamna ca vei putea sa-ti ocupi un loc printre persoanele importante.


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

1. Barbat (tanar) lipsa de maturitate in actiunile tale - (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun - (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila - caracter schimbator, incert, nehotarat - (frumos) superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie. BAFTA!VEZI CUM ERA VISUL TAU,SI ANALIZEAZA!


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 5 din : 5 posturi