Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 596 de subiecte si 1643 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Caine maltratat
Am visat un caine maltratat de un om al strazii, si omul era foarte mandru de el. Oriunde ma duceam il vedea,. Nevasta lui si ea mandra filma totul live si se amuza. Politia vedea totul, dar nu facea nimic. De fiecare data cand il vedeam, cainele era din ce in ce mai rau. Oamenilor le era frica sa se apropie de el, dar cu toate astea incepusera sa filmeze ca sa dea totul la politie sa se faca ceva le gat de asta, si tipau la el. Eu nu faceam nimic. Imi parea rau, dar nu filmam, nu tipam, nimic. Si am inceput sa am sange pe maini de la caine. Ce poate insemna?
Citeaza mesajul
@Alexandra : Visul tău cu câinele maltratat sugerează o confruntare interioară cu nedreptate observată, unde simți vinovăție pentru pasivitate. Elementele cheie indică remușcări profunde și un apel la acțiune personală. *Simbolism câine* - Câinele în vise reprezintă adesea prietenie loială sau instincte protectoare, dar când e rănit sau maltratat, semnalează pagubă, trădare sau relații neglijate. Starea lui agravată sugerează o problemă ignorată care se înrăutățește, posibil o relație sau aspect vulnerabil din viața ta. *Rolul abuzatorilor*- Omul străzii mândru și soția care filmează simbolizează cruzime publică sau influențe toxice celebrate în cercul tău social. Mândria lor reflectă lipsa de empatie din jur, iar filmarea live indică expunere virală a răului fără consecințe reale.
*Poliția pasivă* - Poliția care vede dar nu intervine arată frustrare față de autorități ineficiente sau lipsa justiției în realitate. Acest element subliniază neputința în fața nedreptății sistemice.
*Martori și frică* - Oamenii înfricoșați care filmează și țipă reprezintă tendința societală de a documenta răul fără intervenție directă. Tu, ca observator pasiv cu milă dar fără acțiune, evidențiezi conflictul interior de neimplicare.*
Sângele pe mâini* - Sângele de la câine pe mâinile tale înseamnă vină și păreri de rău pentru ceva ce ai făcut sau nu ai făcut. E un îndemn să ceri iertare sau să acționezi pentru a-ți curăța conștiința.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi