Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 593 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


loredana

loredanaLocatie necunoscuta

Am visat ca ma uitam la mare si era secata toata mare,fara apa si eram f ingrijorata deoarece vazand asta m-am panicat si strigam ca e sfarsitul lumii,ca apa sa retras deoarece se forma in indepartare un val imens care urma sa vina peste noi


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

7. Apa tulbure Te asteapta boala, suparare sau necazuri Daca este,cauat explicatiile cuvantului apa.Analizeaza-ti visul si vezi cum e.Bafta!;);)


Citeaza mesajul

izabela

izabelaLocatie necunoscuta

Am visat aseara ca eram intr-o firma mare , si s-a anuntat cresterea debitului de apa , si toata lumea incerca sa isi "ascunda" cat de cat bunurile sa nu le distruga apa . si toti incercau sa se duka la etaje cat mai mari ca sa scape , si parintii mei nu ma vroiau alaturi de ei , si pana la urma au venit in locul unde eram si eu si a crescut apa , ploua , si a trecut de nivelul la care eram eu ...si nu am patit nimic , am vrut sa mor in vis , am tras apa , insa dupa ce a scazut apa nu am mai avut nimic... si se vedeau camere umplute cu apa si oameni morti ... ma poate ajuta cineva ?? era si destul de murdara...nu foarte rau !


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi