Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


nic

nicLocatie necunoscuta

Am visat ca probam mai multe rochii dar nu-mi veneau ca marime, model.... dupa am visat unghiile unei cunostiinte foarte frumos colorate. ce inseamna ? imi poate spune cineva?


Citeaza mesajul

oana57

oana57Locatie necunoscuta

M-am visat in rochie ROSIE-intr-o imprejurare publica ,eram rezervata si totusi presedintele tarii(dl-T.B.)mi-a intins mana in semn de consideratie. Sant(in realitate) o fiinta modesta ,anonima, 57ani,fara vise de marire. ASTEPT O INTERPRETARE !!! multumesc!!


Citeaza mesajul

Ecaterina

EcaterinaLocatie necunoscuta

m-am visat in rochie ROSIE-intr-o imprejurare publica ,eram rezervata si totusi presedintele tarii(dl-T.B.)mi-a intins mana in semn de consideratie. Sant(in realitate) o fiinta modesta ,anonima, 57ani,fara vise de marire. ASTEPT O INTERPRETARE !!! multumesc!!
Culoarea roşie semnifica (pentru cel îmbracat în roşu) sanatate, onoare, pasiune faţa de cel îmbr în roşu, însa prezenţa în vis a Preşedintelui semnifica deziluzionare, dezamagire. Reiese, ca o sa aveţi o situaţie frumoasa (cinste, onoare, atenţie din partea cuiva, susţinere în ...), dar în rezultatul acestora va fi o dezamagire. Bafta


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi