Semnificatia visului Ac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ac

Ce insemna cand visezi Ac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ac" :


1. Ac

Acele reprezinta avertismente sau unlele pericole, de regula, exacerari personale. Aceste pot simbolizeaza, de asemenea, micile intepaturi pe care trebuie sa le suportam in viata de zi cu zi si lucrurile marunte, care ar putea provoca o cearta.

Nevoia de concentrare si motivare este indicata de visele in care sunteti in cautarea unui ac.

Uneori astfel de vise, precum senzatia groazanica de inteparurii a suteleor de ace pe corp, nu este altceva decat o senzatie de amorteala data de pozitia in care dormiti.

Fiind intepat de catre cineva cu un ac, insemana ca, in unele situatii trebuie sa cereti sprijinul altor persoane. Mai ales in perioade de conflict.

Multi oameni se tem de ace si aceasta frica este uneori atat de mare, incat poate deveni o fobie. Simplul gand la ace ii umple de groaza, adesea, visandu-le. Pentru acesti oameni, acest tip de vise reflecta, de regula, doar frica si nu prea au multa semnificatie simbolica.

2. Ac

Daca va visati bagand ata intr-un ac, inseamna ca norocul va surade in viitorul apropiat. In schimb, daca visezi ca nu puteti baga ata in ac, inseamna ca veti trece prin situatii mai dificile.


3. Accident

Daca accidentul nu este legat de o intamplare reala, importanta sa reiese din celelalte simboluri ale visului. Adesea indica o neglijenta din realitate, pe care subconstientul o considera un accident si care nu este atat de importanta .

Acest fis face referire la obtinerea avertismentului de protectie impotriva unui posibil risc sau a unei agresiuni invizibile. Din punct de vedere psihologic, acesta prezinta ingrijorari legate de securitate sau teama de datorie.

4. Accident

Trebuie sa te pazesti de tot ceea ce a produs accidentul in visul tau.

5. Accident de avion

Doua avioane care se ciocnesc sau o lpta aeriana ne dezvalui ganduri cu tendinte opuse care se izbesc in noi si se distrug reciproc, sfasiindu-ne psihologic. Are loc o ciocnire a contrariilor.

6. Accident de masina

A avea un accident de masina in vis poate fi un simbol puternic, cu emotii puternice. Producerea accidentului de masina poate avea mai multe semnificatii si depinde enorm de contextul visului. De asemenea, in functie de deteriorarea automobilului si cauza accidentului, visul poate insemna lucruri diferite.

Visand ca sunteti implicat intr-un accident de masina indica faptul ca credintele, stilul de viata sau obiectivele sunt in discordante cu ale altuia. Acest vis poate reprezenta, de asemenea, o situatie socanta sau o perienta dureroasa.

Alternativ, accidentele auto din vise pot fi o prevenire cu privire la obiceiurile dumneavoastra de conducere periculoase sau neglijente.

Daca accidentul de masina este cauzat datorita cetii, a pierderii controlului autoturismului ori a semnelor de directionare gresite, insemana ca trebuie sa reganditi sau sa replanificati cursul atctiunilor dumneavoastra si sa va pozitionati pe calea cea buna.

Visand ca ati murit sau ca ati fost grav ranit in urma unui accident auto si vedeti reactiile altora, atunci acest vis sugereaza ca activitatea dumneavoastra de nechibzuit ii afecteaza pe cei din jur, poate chiar mai mult pe cei ce va sunt apropiati.

Accident de masina ca si pasager

Visand un accident auto si fiind in acelasi timp pasager simbolizeaza starea interioara emotionala. Este posibil ca in interiorul dumneavoastra sa adapostiti anxietati adanci si temeri, care sunt in afara ariei dumneavoastra de control.

Calatorind in dreapta langa sofer si fiind implicat int-un accident ar putea insemna vi-at asumat un rol pasiv in viata, si acel pasiv acum a inceput sa doara si sa deranjeze.

Va aflati pe bancheta din spate a masinii atunci cand s-a produs accidentul, nenorocul este complet inafara ariei dumneavoastra de control, deoarece altcineva face alegeri sau ia decizii in numele dumneavoastra.

Vise despre diferite accidente auto

Sarind cu masina de pe un dig sau un pod in apa. Obiectivele dumneavoastra nu merg prea bine si ca urmare va rezulta o depresie emotionala, odata ce acestea nu se concretizeaza si nu reusesc.

Intarnd cu masina intr-un copac. Visul poate fi o prevestire a faptului ca viata va trage o palma si va va narui intentia planurilor dumneavoastra.

Acidentandu-va cu un camion / tir. Fiti atenti la surmenaj si munca pana la epuizare din viata reala, acestea pot interfera cu celelate scopuri in viata, cum ar fi petrecand mai mult timp cu familia si cei dragi dumneavoastra.

Intrand cu masina intr-o cladire sau o casa. Tipul de cladire in care ati facut accidentul poate avea propriul ei simbolism. De exemplu, daca este vorba despre o banca sau o cladire de birouri, simbolizeaza starea financiara si succesul in afaceri.

Accident cu autobuze si trenuri. Visand ca sunteti implicat intr-un accident auto cu autobuze si trenuri, inseamna ca obiectivele personale pot intra in confict cu grupuri de oameni care au initiat idei foarte puternice impotriva dumneavoastra.

Vise despre alte persoane implicate in accidente de masina

Visand ca sunteti martorul unui accident auto sau ca vedeti pe cineva ranit intr-un accident de masina, inseamna ca nu puteti controla actiunile altora. Ei trebuie sa traiasca cu consecintele propriilor decizii.

In cazul in care visati ca cineva drag moare intr-un accident de masina, moartea din acel accident este, de asemenea, un simbol al propriei voastre relatii cu acea persoana. Poate ca simtiti nevoia sa va eliberati de acea relatie.

Vise despre consecintele unui accident auto

Urmarile accidentului in sine sunt foarte importante atunci incercam sa deslusim aceste vise.

Nu a avut loc nici o deterioarare sau a fost distrusa doar bara ornamentala sau de protectie a masinii in urma accidentului din visul dumneavoastra. Acest vis va furnizeaza un avetisment si o reamintire asupra unor daune recente.

Daune majore si multe indoituri. Un incident va va suci viata cu susul in jos, si veti avea nevoie de mult timp pentru a va reface.

Masini cuprinse de flacari. Va consumati prea mult pentru a va atinge ofiectivele, sau esuati pentru ca vi-ati "ars" toate resursele disponibile.

7. Accident de vapor

Drum neasteptat, esec in afaceri.

8. Acoperis

Acoperisul in vise sugereaza adapostul si protectia pe care le ofera acesta, iar din punct de vedere psihologic simbolizeaza nevoia de siguranta si comfort.

In cazul in care in visele dumneavoastra acorerisul este gaurit, spart sau fisurat si apa curge prin el, atunci visul prevesteste faptul ca sunteti vulnerabili in fata unor crize emotionale.

Asa cum spuneam mai sus, din punct de vedere psihologic, este esential sa ne simtim protejati impotriva fortelor naturii.

Alternativ, acoperisul poate sugera figura feminina in ipostaza sa de ocrotitare a caminului.

Daca este ascutit si inalat este semn de neplaceri si dezamagire.Daca este de casa vei avea parte de cinste di onoare.

9. Acoperis

Mai toate cartile vechi de interpretare a viselor, prezinta acoperisul ca fiind un simbol de siguranta, protectie din partea cuiva.

Relatri din mai multe vechi carti de interpretare a viselor

 • Acoperis alunecos - neplacere, dezamagire, speculatie primejdioasa
 • Acoperis foarte ascutit - neplaceri
 • Acoperisul casei cuprins de flacari - nu reusiti intr-o afacere
 • Cazand de pe un acoperis - catrastrofa de neanlaturat
 • Acoperis de casa - cinste, onoare
 • Acoperis din paie - casatorie fericita
 • Acoperis inalt - dezamagire
 • Acoperis incendiat - boala psihica ce se agraveaza
 • Acoperis inclinat - stagnare intr-o problema
 • Acoperis parand in buna stare - succes, prosperitate
 • Refugiat sub acoperis - certuri in familie
 • Smulgand sindrila de pe acoperis - veniturile tale vor creste
 • Urcand pe un acoperis - relatii bune cu prietenii, vechi si familia

10. Actor

Actorul din vis este adesea o persona care, in realitate, joaca mult teatru. Daca in vis actorul se afiseaza crucis, este un semn de ca trebuie sa va feriti de oameni care spun numai ce le sufla altii. Daca visati ca sunteti actor inseamna ca doriti sa va aflati in prim plan. Pe baza celorlalte simboluri ale visului veti vedea daca veti reusi acest lucru(vezi de asemenea opera, teatru).


Afisare de la 1 la 10 din : 203 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!