Semnificatia visului Ac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4624 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ac

Ce insemna cand visezi Ac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ac" :


1. Ac

Acele reprezinta avertismente sau unlele pericole, de regula, exacerari personale. Aceste pot simbolizeaza, de asemenea, micile intepaturi pe care trebuie sa le suportam in viata de zi cu zi si lucrurile marunte, care ar putea provoca o cearta.

Nevoia de concentrare si motivare este indicata de visele in care sunteti in cautarea unui ac.

Uneori astfel de vise, precum senzatia groazanica de inteparurii a suteleor de ace pe corp, nu este altceva decat o senzatie de amorteala data de pozitia in care dormiti.

Fiind intepat de catre cineva cu un ac, insemana ca, in unele situatii trebuie sa cereti sprijinul altor persoane. Mai ales in perioade de conflict.

Multi oameni se tem de ace si aceasta frica este uneori atat de mare, incat poate deveni o fobie. Simplul gand la ace ii umple de groaza, adesea, visandu-le. Pentru acesti oameni, acest tip de vise reflecta, de regula, doar frica si nu prea au multa semnificatie simbolica.

2. Ac

Daca va visati bagand ata intr-un ac, inseamna ca norocul va surade in viitorul apropiat. In schimb, daca visezi ca nu puteti baga ata in ac, inseamna ca veti trece prin situatii mai dificile.


3. Ac de cusut

Acul de cusut in vise simbolizeaza nevoia de a repara sau a coase lucrurile neterminate din viata personala sau profesionala. Acul in mana unui doctor simbolizeaza ingrijorarea in legatura cu niste probleme de sanatate.

Acul de cusut mai poate avea cateva interpretari, dar depinde de cateva detalii:

- a baga ata in acul de cusut - afacere dificila care se rezolva

- carpind haine rupte - impacare cu o persoana de care te-ai despartit

- carpind lenjeria de pat sau alte lucruri - imbunatatirea strarii materiale

- ac de cusut cu ata alba - ganduri pentru drum

- ac de cusut cu ata albastra - mari limpeziri in familie

- ac de cusut cu ata galbena - gelozie in familie

- ac de cusut cu ata neagra - drum nehotarat

- ac de cusut cu ata rosie - asepti o veste

- cusand cu un ac de cusut - spor la munca cu poticneli

4. Ac de siguranta

Acul de siguranta in vise indica o situatie sau o relatie pe cale de destramare, astfel provocand frica, tulburari. S-ar putea sa aveti unele neintelegeri in familie.

5. Acadea

A vedea o acadea in vise indica surprize, noi experiente si aventuri. De asemenea, reprezinta indulgenta, senzualitate si aspectele placute ale vietii dumneavoastra.

Alternativ, visul la o acadea ar mai putea sugera ca trebuie sa continuati cu grija in relatie sau in situatie. Cineva ar putea sa profite de dumneavoastra.

6. Acasa

Acasa in vise poate insemna centrul vietii tale, senzatie de adapost, satisfacerea nevoilor esentiale in actuala perioada, bucurie in sanul familiei, incredere in propriile puteri, simtindu-va in largul dumneavoastra in ceea ce faceti, pe teren sigur, atmosfera calda, securitate, siguranta, speranta, incredere, atmosfera placuta, armonie aparenta.

Daca visati ca va intoarceti acasa sugereaza un sentiment de repetabilitate, teama de schimbare sau de nou, dorinta de a intalni numai situatii sau aspecte deja cunoscute, dorinta de satisfacerea nevoilor esentiale, incredere numai in fortele proprii, cautarea sigurantei.

Visul in care serviti cina acasa inseamna proiecte si initiative noi.

Interpretarea viselor in care v-ati pierdut si nu mai puteti ajunge acasa se refera in general la situatii mai complicate in care nu gasiti o solutie convenabila sau durabila, arata faptul ca ati pornit pe o cale care nu va duce nicaieri in viata, doriti sa ve reintoarceti la o stare anterioara care va conferea mai multa siguranta si mai mult confort.

7. Acatist

Acatistele sunt alcatuite din cantari si rugaciuni catre Maica Domului sau catre alti sfinti.

In vise acestea reprezinta dorinte si planuri multiple. In functie de contextul visului, un acatist poate reprezenta si dorinta de reintoarcere catre religie, catre origini, catre regiunea de bastina si nu in ultimul rand catre familie.

8. Accident

Daca accidentul nu este legat de o intamplare reala, importanta sa reiese din celelalte simboluri ale visului. Adesea indica o neglijenta din realitate, pe care subconstientul o considera un accident si care nu este atat de importanta .

Acest fis face referire la obtinerea avertismentului de protectie impotriva unui posibil risc sau a unei agresiuni invizibile. Din punct de vedere psihologic, acesta prezinta ingrijorari legate de securitate sau teama de datorie.

9. Accident

Trebuie sa te pazesti de tot ceea ce a produs accidentul in visul tau.

10. Accident de avion

Doua avioane care se ciocnesc sau o lpta aeriana ne dezvalui ganduri cu tendinte opuse care se izbesc in noi si se distrug reciproc, sfasiindu-ne psihologic. Are loc o ciocnire a contrariilor.


Afisare de la 1 la 10 din : 201 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!