Semnificatia visului Alb

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Alb

Ce insemna cand visezi Alb? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Alb". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Alb" :


1. Alb

(ultima actualizare)

Albul in vis semnifica puritatea, perfectiunea, pacea , inocenta, demnitatea, curatenia si noi inceputuri. Este posibil sa aveti o trezire sau o perspectiva proaspata asupra vieti. In culturile orientale , albul este asociat cu moartea si doliul.

2. Ata alba

Primesti vesti bune de departe.

3. Caine alb

(ultima actualizare)

Daca visati un caine alb si bland semnifica faptul ca va asteapta o oferta tentanta, fie in afaceri, fie in dragoste. De asemenea, pentru femei este un semn ca se vor casatori in curand. Alternativ, daca in vis ti-a aparut un caine alb , sugereaza ca in perioada urmatoare vei avea placerea sa iti faci cunostinte noi cu care vei lega prietenii de durata.

4. Cal alb

(ultima actualizare)

Daca ati visat un cal alb, semnifica un animal frumos ce inspira siguranta, putere , dorinta si posibilitate de a cunoaste dincolo de orizontul dumneavoastra.

Calul alb in vis sugereaza, de asemenea, un semn bun , esti iubit de oameni , relatii bune cu cei din jur. Potrivit traditiei o fata daca viseaza un cal alb este un semn de casatorie.

5. Camasa alba

(ultima actualizare)

Camasa alba in vis inseamna noroc, belsug, prosperitate.

Daca visati ca imbracati o camasa alba inseamna ca va va merge bine in tot ceea ce va propuneti si veti avea o dispozitie foarte buna in general.

6. Cocos alb

(ultima actualizare)

Cocosul alb din visele noastre poate fi o refelctare a succesului, a puterii sau a controlului personal.

In functie de context, cocosul alb poate simboliza si capacitatea personala de a ne descurca in diverste circumstante. Mai precis, aveți unele aptitudini in gandirea precisa si in a profita la maxim de resursele disponibile. Cel mai probabil sunteti o persoana deschisa dar feroce si, totodata, manierată si oportunista.

7. Dinti albi

(ultima actualizare)

Daca visati dinti albi, curati, frumosi inseamna ca aveti incredere in dumneavoastra, initiativa, curajul de a iesi in fata, parere si respect de sine, autocontrol, comunicare eficienta cu cei din jur.

Visul in care va cad dintii albi semnifica sanatate multa.

8. Farfurii albe

(ultima actualizare)

Visul in care apar farfurii albe este asemanator celui in care apare o singura farfurie alba, dar efectul poate fi mar puternic, mai mare. Visul se refera la o mostenire pe care o primiti sub forma unor terenuri sau proprietati, dar poate insemna si o oferta de munca foarte buna.

Puteti gasi detalii accesand interpretarea visului farfurii.

9. Flori albe

(ultima actualizare)

Visul la flori albe poate simboliza tristete, deovicei visul este influentat de trecerea de la o stare emotionala la alta.

De multe ori, daca visati la flori albe, inseamna ca veti avea de participat la o petrecere si veti onora cu placere invitatia.

Domnii care se viseaza culegand flori albe vor avea parte de un sarut din partea unei doamne cu o aceasi pasiune ca si dansii.

10. Fum alb

(ultima actualizare)

Fumul alb in vise reprezinta viata confuza pe care o duceti. Daca fumul este dens inseamna ca aveti inamici despre care nu stiti nimic, care stau ascunsi. Fumul acopera adevarul astfel ca ar trebui sa fiti precaut.

11. Haine albe

(ultima actualizare)

Daca visati la haine albe, semnifica de cele mai multe ori bucurie, fericire, bunatate sufleteasca. Aveti un sentiment de intregire sentimentala si deobicei inseamna ca va asteapta un angajament sentimental - o relatie sau poate un mariaj.

Daca visati ca purtati haine albe, inseamna ca veti fi fericiti. La fel daca visati pe cineva purtand haine albe, inseamna fericire pentru cei care le poarta.

Visul la haine albe tinute in dulap, sugereaza ca trebuie sa va luminati. S-ar putea ca recent sa fi fost putin mai depresivi sau sa fi trecut printr-o criza. De aceea trebuie sa treceti peste si sa va schimbati atitudinea.

12. Halat alb

(ultima actualizare)

Halatul alb in vise inseamna inocenta, puritate.

Daca visati un doctor intr-un halat alb inseamna ca aveti prieteni care tin la dumneavoastra. Adesea halatul alb al doctorilor reprezinta si imaginea unei suferinte interioare.

13. Iepure alb

(ultima actualizare)

Iepurele alb din vis reprezinta faptul ca veti avea succes si noroc. Veti trece peste cei careva vor raul si veti atrage langa dumneavoastra mutli prieteni.

Ar mai putea insemna ca iepurele alb din vis serveste ca un ghid si va ajuta sa va orientati in directia corecta.

14. Leu alb

(ultima actualizare)

Leul alb in vise evidentiaza puterea mareata pe care o detineti. Asemenea, visul poate insemna si consitentizarea brusca a puterii dumneavoastra.

15. Liliac alb

(ultima actualizare)

Liliacul alb in vise adesea prevesteste moartea, fie a unui apropiat, fie in familie.

16. Lup alb

(ultima actualizare)

Lupul alb in vise inseamna curaj si biruinta. Aveti posibilitatea de a vedea lumina, chiar si in cele mai intunecate zile ale dumneavoastra.

17. Paianjen alb

(ultima actualizare)

Paianjenul alb in vise prezice vindecarea, sugereaza ca nu vi-ati pierdut speranta, ca energia dumneavoastra continua sa creasca.

18. Paine alba

(ultima actualizare)

Painea alba in vise inseamna multumire, bunastare. Totodata inseamna si faptul ca va veti face noi prieteni care iti vor fi aproape.

Pentru mai multe informatii vizitati si intrepretarile visului paine.

19. Pantofi albi

(ultima actualizare)

Visul la pantofi albi este un semn ca veti afla vesti bune. Poate fi vorba de o promovare, de o marire de salariu, de o vizita placuta din partea cuiva sau chiar de o sarcina. Totusi, nu va entuziasmati prea tare si incercati sa tratati vestile cum se cuvine.

20. Par alb

(ultima actualizare)

Daca te vei visa cu parul alb e semn ca esti foarte atent la lectiile invatate ca pe viitor sa nu mai faci greseli si asculta sfaturile celor din jur pentru ca vor fi sfaturi bune. Alternativ, daca te-ai visat cu parul alb si lung nu este un semn bun pentru ca esti pe cale sa comiti o greseala in casnicie, posibil o desfranare si vei regreta enorm de mult.

21. Pasare alba

(ultima actualizare)

Pasarea alba in vise prezice o intalnire cu un prieten. Totodata, visul este un semn benefic, inseamna noroc, liniste, sanatate.

22. Porumbel alb

(ultima actualizare)

Porumbelul alb in vise reprezinta loialitate, simplitate, blandete, prietenie. Ar putea insemna si un mesaj si o binecuvantare de la Sfantul Duh.

Daca vedeti un porumbel alb in vis este un semn al unei casnicii fericite si al unor afaceri prospere.

23. Rochie alba

(ultima actualizare)

Potrivit culturii occidentale, rochia alba este in general asociata cu mireasa si tinuta de nunta. Deci, acest vis poate fo dorinta ta de a deveni mireasa.

24. Sarpe alb

(ultima actualizare)

Sarpele alb in vise reprezinta profunzimea sufletului, dar e important sa cunoasteti detalii despre ceea ce face sarpele in vis.

Pentru mai multe detalii consultati si interpretarea visului sarpe.

25. Sobolan alb

(ultima actualizare)

Visul in care apare un sobolan alb inseamna ca veti primi un ajutor de la o sursa neasteptata.

Vezi semnificatia generala a visului: Sobolan

26. Struguri albi

(ultima actualizare)

Strugurii albi in vis inseamna sanatate, prosperitate, poate chiar terminarea unor proiecte ambitioase.

O explicatie veche spune ca daca va visati culegand struguri albi veti avea parte de castiguri.

27. Tigru alb

(ultima actualizare)

Aparitia unui tigru alb in vise este un semn al virtutii regale, al puterii.

28. Trandafir alb

(ultima actualizare)

Trandafirul alb in vise reprezinta multa fericire in casnicie si in viata de cuplu, iar un trandafir alb de o frumusete rara inseamna multa iubire, puritate, o casnicie reusita.

Daca visati ca culegeti trandafiri albi inseamna ca veti primi multe daruri.

29. Tricou alb

(ultima actualizare)

Tricoul alb din visele noastre ar putea simboliza sanatatea mintala, sanatatea fizica si modul cu ne ingrijim. Spune asta deoarece culoarea alba denota simplitate si puritate.

De asemenea, putem spune ca tricoul alb din vise ne-ar putea transmite mesajul ca ar trebui sa profitam de timpul disponibil pentru a ne relaxa sau pentru a ne face viata mai confortabila.

In continuare va vom prezenta cele mai comune vise despre tricuri albe:

Tricou alb murdar

Atunci cand visam un tricou de culoare alba dar care este murdar, inseamna ca exista posibilitatea ca deciziile dumneavoastra sa provoace schimbari semnificative care vor afecta vietile celor din jur.

Cumparand un tricou alb

Cumpararea tricourilor de culoare alba indica sentimente in curs de schimbare, de regula in bine. Incercati sa va dedicati timpul unor pasiuni frumoase chiara daca in viata de zi cu zi traiti sau munciti alaturi de oameni intoleranti.

Tricou alb rupt

In general, visele despre haine rupte sentimente de deprimare sau de neadaptare. De asemnea, in cazul tricourilor albe rupte poate fi vorba despre faptul ca vi-ati pus incredere in cineva care nu o merita. Ar fi de ajutor daca vi-ati gasi prieteni adevarati.

30. Urs alb

(ultima actualizare)

Ursul alb in vise va reaminteste faptul ca puteti prospera in medii care pentru altii par ostile.

Un urs alb este adesea asemanat cu ursul polar, acestuia spunandu-i-se si "Marele Alb". Din acest motiv visele in care apare un urs alb ar putea avea aceeasi semnificatii cu visele despre ursul polar. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina cu interpretarea viselor legate de ursul polar.

31. Vin alb

(ultima actualizare)

Vinul alb in vise reprezinta prietenie sincera, multumire.

Daca visati ca beti vin alb de unul singur inseamna ca veti avea parte de paguba si de tulburari.

Visul in care beti vin alb in compania altor persoane inseamna ca veti avea parte de un castig mare, de bucurii mari, de sanatate si de fericire fara margini.


Afisare de la 1 la 31 din : 31 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!