Semnificatia visului Alun

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Alun

Ce insemna cand visezi Alun? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Alun". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Alun" :


1. Alun

(ultima actualizare)

Acest arbore si fructul sau, aluna, au jucat un rol important in simbolistica popoarelor germanice si nordice. In lumina practicior din Evul Mediu, se explica de ce cautatorii de izvoare si de comori folosesc o nuelusa de alun: metalele coapte in pantecele Pamantului - Muma, precum si apa de izvor dovedesc inepuizabila fertilitate a acestuia, pe care o starneste prin homeopatie nuelusa din lemn de alun.

Simbol al rabdarii si constantei in dezvoltarea experientei mistice, ale carei roade se lasa asteptate.

Un arbore cu alune de padure (alun) in vise reprezinta o persoana matura si puternica, in vreme ce alunele sale reprezinta bani.

2. Alune

(ultima actualizare)

Alunele simbolizeaza o forma de adevar ori esenta unui obstacol sau o problema viitoare.

Coji de alune imprastiate, fara alune in interior, simbolizeaza castiguri mici comparative cu munca depusa.

Mancarurile sau retetele culinare cu alune sugreaza faptu ca trebuie sa priviti imaginea de ansamblu, in ciuda unor ganduri sau opinii preexistente.

Desertul cu alune simbolizeaza o calatorie, una de care va veti bucura din plin.


3. Alune

Daca visezi ca manaci astfel de fructe este semn ca vei schimba cuvinte aspre cu persoanele apropiate .

4. Alune

Saracie, seceta, neliniste sufleteasca - adunand - agitatie interioara cu castiguri banesti - mancand - dificultati trecatoare - mancand ciocolata cu alune - plctiseala li nemultumire - spargand - vei afla ce s - a barfit despre tine.

5. Alune

Daca vezi in vis, este semn rau, de saracie si seceta. Daca aduni alune e bine, caci vei avea parte de bucurie si de un castig neasteptat.

6. Alune de padure

(ultima actualizare)

A vedea alune de padure in vise se refera la placere, buna dispozitie si expunere.

Visul in care vedeti alune de padure pe creanga inseamna ca va veti cumpara comoditati mari si valoroase. Visul se mai poate referi la o gradina eficienta, pusa la punct. Daca visati alune de padure ce cad din copac inseamna ca vine o perioada foarte buna, abundenta.

Visul in care culegeti alune de padure semnifica faptul ca veti economisi bani pentru o perioada si ii veti folosi pentru a va infrumuseta casa.

Daca visati ca mancati alune de padure inseamna ca veti pleca intr-o vacanta impreuna cu partenerul de viata ori familia. Daca visati ca spargeti cojile inainte de a manca alunele sugereaza ca veti avea parte de o vacanta la mare departare, iar daca visati ca mancati alunele fara coaja inseamna ca vacanta va fi in apropiere si de scurta durata.

Pasta de alune de padure in vise sugereaza faptul ca veti cumpara ceva pentru confortul de acasa.

Visul in care vedeti o multime de alune de padure inseamna ca veti scoate multi bani si va veti aloca mult timp pentru distractie.

Daca visati alune de padure pe o farfurie atunci se refera la banii care va raman dupa un eveniment neplacut.

Visul in care transportati alune de padure sugereaza ca preluati responsabilitatile a mai multor persoane.

7. Alunecare de teren

(ultima actualizare)

A visa o alunecare de teren reprezina probleme neasteptate in viata care devin coplesitoare. Visul mai poate reflecta o acumulare emotionala sau un conflict ce apare la suprafata dupa ce a fost tinut inchis foarte bine.

De multe ori, alunecarea de teren in vise sugereaza o supraincarcare emotionala. Sunteti pe punctul de a erupe intr-un mod neasteptat sau chiar violent.

8. Alunita

(ultima actualizare)

In ceea ce faci exista si puncte vulnerabile, de care poate ca nu esti constient, dar de care adversarii ar putea sa profite. Fragilitate si vulnerabilitate, deci atentie sporita.

Visand ca aveti o alunita pe fata sau pe corp, simbolizeaza faptul ca ceva se implica in afacerile sau treburile dumneavoastra intr-un fel in care nu este necesar si nici macar dorit. Pe de alta parte, arata ca suntei in incapacitatea de a obtine aprobarea celorlalti.

9. A aluneca

(ultima actualizare)

Din punct de vedere psihologic, a aluneca in vis indica insecuritate.

Alunecarea din vis indica regresul. Este posibil ca, intr-un asemenea caz, sa nu va mai puteti mentine intr-o anumita pozitie sau sa nu dovediti suficienta tarie de caracter.

Traditional, alunecarea in vis inseamna nenoroc sau ghinion.Afisare de la 1 la 9 din : 9 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!