Semnificatia visului Batran

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Batran

Ce insemna cand visezi Batran? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Batran". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Batran" :


1. Batran

Calatorie lunga si paguboasa, imbolnavire.

2. Batran

Spera intr-o viata indelungata, batranul pe care-l visezi s-ar putea sa fii chiar tu in traditia romaneasca, un vis cu batrani nu este prea bun.

3. Batrana

(ultima actualizare)

Batrana in vis semnifica bogatie, fericire si intelegere. De asemenea, daca vedeti o batrana in vis nu este un semn tocmai bun. O sa primiti vesti rele la adresa unor persoane dragi. Alternativ . daca visezi o vrajitoare batrana semnifica faptul ca alergi dupa un proiect ce nu se va indeplini.

4. Femeie batrana (baba)

(ultima actualizare)

A vedea o femeie batrana in vise este un augur pozitiv.

Femeia batrana simbolizeaza anumite sentimente si emotii carora trebuie acordata mai multa atentie. Aceste vise reprezinta, adesea, sentimente reprimate si dorinta d a-ti asculta vocea interioara.

Visul in care apare o femeie batrana cu riduri inseamna ca veti avea parte de o calatorie cu neplaceri.

Daca vedeti mai multe femei in varsta intr-un vis, acest lucru indica faptul ca in viata de zi cu zi sunteti inselatori si ca persoanele din jur vor lua act de actiunile voastre. Fiti atenti la actiunile voastre din perioada urmatoare, pentru ca este posibil sa fiti prinsi daca faceti ceva gresit.

5. Imbatrani

(persoana mai batrana decat in realitate sau sentiment de imbatranire rapida) nevoie de maturizare, oboseala, extenuare, pierderea energiei.


Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!