Semnificatia visului Bila

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4577 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bila

Ce insemna cand visezi Bila? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bila". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bila" :


1. Bila

Poate fi interpretata precum cercul (vezi cerc), chiar mai dinamic. Adesea bila simbolizeaza echilibrul sufletesc sau miezul bun al persoanei si relatiile sale cu mediul, care sunt imbucuratoare.

2. Bila

Viitor nesigur.

3. Mobila

Noua

4. Mobila veche

Mobila veche in vise poate sugera faptul ca nu mai vreti sa va consumati energia pe anumite lucruri care nu va sunt de folos, ci vreti sa va concentrati asupra vietii dumneavoastra si sa nu va mai irositi timp pentru cei din jur. Se mai spune ca s-ar putea sa aveti parte de o iubire statornica.

O mobila veche in vis reprezinta nevoia de reimprospatare, de revigorare. Vreti sa va iesiti din ritm, simtiti o nevoie de actualizare a ideilor demodate care nu se mai aplica timpurilor actuale.

5. Mobila noua

Visul in care va cumparati o mobila noua inseamna ca veti avea parte de foarte multe lipsuri, veti trai foarte modest.

Daca ati visat ca aveti mobila noua inseamna ca simtiti nevoia sa invatati mai mult, sa cunoasteti mai multe informatii, sa deveniti specialist intr-un anumit domeniu, vreti sa cunoasteti toate detaliile unei probleme.

6. Zambila

Daca vezi sau culegi zambile in vis, semnifica faptul ca vei trece printr-o despartire trista de un prieten, care pana la urma iti va face bine.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!