Semnificatia visului Bufnita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bufnita

Ce insemna cand visezi Bufnita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bufnita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bufnita" :


1. Bufnita

(ultima actualizare)

Nu are nici o legatura cu cucuveaua, care tipa si prevesteste o moarte apropiata sau o nefericire. Bufnita este animalul noptii, care apare din intuneric precum o umbra. Ea simbolizeaza fie instinctualitatea din noi, care rapeste linistea, fie linistea insasi, echilibrul sufletesc pe care in cautam intr-o lume intunecata, plina de dusmanie (vezi, de asemenea intuneric, noapte, padure).

Visarea bufnitelor are legatura cu unele cunostinte ascunse, o intelepciune si o perspectica intuitiva. Din punct de vedere spiritual, acestea reprezinta o schimbare sau o transformare destul de majora care se va reflecta in modul dumneavoastra de viata. De asemenea, bufnitele pot avea o legatura in mod specific cu evolutia dumneavoastra spirituala.

Poate cel mai comun vis dintre cele cu bufnite este visul in care o bufnita ataca sau vaneaza (rozatoare, pasari, oameni, etc.) . O bufnita care va ataca sau care ataca in general, reprezinta o teama ca lucrurile se intampla fara controlul dumneavoastra, unele schimbari se intampla in ciuda efortului pe care il depuneti pentru a pastra lucrurile la fel. Visul reprezinta, de asemenea, stresul creat de nevoia de a va adapta la noile circumstante.

2. Bufnita

Daca visezi o bufnita inseamna ca vei fi nefericit din cauza unor certuri cu rudele Daca visezi ca sperii o bufnita si ea zboara departe inseamna ca vei avea conditii mai bune de viata.

3. Bufnita

Paguba, pierdere in ceva.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Subiect similar pe forum:

Sau superstitii despre :


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Petre Cristina din Ravenna, Italy a scris in

Am visat ca eram cu fetita mea pe o banca intru parc a aparut o bufniata care mi sa pus in cap sa agata in paru meu si nu imi dadea drumu statea in Capu meu iar fetita mea plangea rau si eu la fel ce inseamna ????????

Ema Pascu din Braila a scris in

Eu am visat ca un om era dechizat in bufnita si eu m-am speriat foarte rau