Semnificatia visului Cada

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cada

Ce insemna cand visezi Cada? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cada". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cada" :


1. Cada

- Dca visezi pe altcineva facand baie in cada - gelozie.
- Tu facand baie in cada - calatorie in strainatate.
- Cada goala - nehotarare in actiuni.
- Visezi ca golesti o cada - o veste neplacuta ai sa primesti in curand.
- Cada plina cu apa - discutii aprinse in familie.
- Cada plina cu pamant - cerata la tine in casa.
- Tu umpli o cada cu apa - te asteapta perspective excelente la serviciu.

2. Cadavru

Indica o situatie rezolvata de mult timp, racirea anumitor sentimente pe care, totusi, le mai purtati in suflet, o relatie care de fapt trebuis sa fie incheiata. Cadavrele apar adeses in visele oamenilor care sunt nemultumiti de meseria lor. Acestia doresc sa schimbe ceva, dar nu reusesc. In unele vise cadavrele simbolizeaza greutatile depasite. Daca visati frecvent un cadavru ar trebui sa luati acest lucru in serios si sa apelati la un psihiatru sau un psihoterapeut pentru a va consulta (vezi, de asemenea, mormant, asasin, sicriu si alte cuvinte legate de notiune de cadavru).

3. Cadavru

Timp frumos, viata lunga, sanatate - arzand - vesti de la un prieten indepartat - de femeie tanara - sfarsitul unei pasiuni - imbalsamat - surprize neplacute - in casa - casatorie apropiata - in descompunere - mare bogatie - fiind noi - rezolvarea unei nedreptati - mirosind ingrijit - griji - pentru un om de afaceri - faliment - vazand un - vindecarea unei boli.

4. Cascada

Cascada prevesteste succesele de care va veti bucura, evolutia rapida a investitiilor bune, stimulentele acordate de catre superiori.

5. Cascada

Casatorie fericita - cazand in - vei castiga in sport - mare - esti personalitate sensibila - mica - esti o persoana linistita si toleanta - zgomotoasa - esti foarte energic.


Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

am avut mai multe detalii in acest vis, dar la un moment dat eram dezbracata langa o cada curata si vroiam sa-mi fac baie. Stiu ca a curs putina apa in cada, dar nu era suficienta ca sa ma spal. Dup-aia am vazut ca pe margine sau pe fundul cazii putin pamant, dar am dat cu mana si l-am curatat deoarece era f putin. Nu am intrat deloc in cada deoarece nu fusese destula apa ca sa ma spal. Inainte de partea cu cada, visasem ca ma urcam cu greu pe o stanca. Partea de sus imi era cunoscuta si aproape reusisem sa ma urc sus. Langa mine era un unchi de al meu si care imi vorbea. Mai stiu ca nu era suparat. Iar in jurul meu erau agatate de stanca (pe orizontal) niste sfori lungi, iar pe ele erau intinse niste perini curate, noi, de diferite culori si marimi. Cand sa ajung deasupra stancii, am ajuns dintr-o data in apartamentul meu de la bloc. Acolo am deschis usa deoarece pe hol, de la un vecin se auzea muzica, dar era pe placul meu. Apoi am iesit din camera mea si m-am dys la apartamentul vecinului cu muzica. Acolo am dat direct intr-un fel de baie, langa cada si eram dintr-o dezbracata deoarece as fi vrut sa ma spal