Semnificatia visului Cadou

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cadou

Ce insemna cand visezi Cadou? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cadou". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cadou" :


1. Cadou

(ultima actualizare)

De cele mai multe ori atunci cand visam un cadou, acesta poate fi un semn al sentimentelor pozitive si al abundentei. Adesea, cadourile sunt simbolul recunostintei sau al unor surprize si momente placute (mai ales daca vedeti unul astepandu-va). De ex. : o persoana draga va poate vizita pe neasteptate si bucuria va fi mare deoarece ati inceput sa credeti ca aceasta a uitat de existanta dumneavoastra.

Primind un cadou in vis. Un asemena vis poate avea si conotatii negative, simbolizand tradare. Probabil veti afla in curand ca un prieten are tot felul de comentarii si observatii referitoare la viata dumneavoastra privata. Aceasta va va rani si veti constata ca a sosit momentul sa stabiliti niste limite.

O gramada mare cu cadouri. Vazand in vis cadouri asezate intr-o gramada simbolizeaza faptul ca aveti talente si abilitati ne descoperite inca. S-ar putea sa demarati un nou proiect care va va aduce in viata forme de abundenta nebanuite.

Pierderea unui cadou. Pierzand un cadou in vis prevesteste tristete, cineva care va place de mult timp va va propune sa deveniti mai mult decat prieteni. Raspunsul dumneavoastra va fi unul negativ, ceea ce va aduce un val de tristete. Alternativ, visul poate simboliza cerinte prea mari. Lucrurile pe care le detineti nu va fac prea fericit, mereu va comparati cu alte persoane si contatati intotdeuna au lucruri mai dragute si ca au mai mult succes atunci cand vine vorba de afaceri sau dragoste.

Oferind cuiva un cadou. Poate ca ati avut un vis in care ofereati cuiva un dar, un asemena vis sugereaza faptul ca sunteti un om ce ofera multe si se bucura de lucruri marunte. Sunteti o persoana care crede ca viata este mai buna datorita lucrurilor mici, de ex. un simplu zambet va poate face ziua mult mai frumoasa.

De asemena, oferind cuiva un cadou poate fi un avertisment asupra unor probleme in viata de cuplu. Probabil ca ati facut sau ati spus ceva care a ranit partenerul.

Despachetarea sau deschiderea cadourilor. Daca ati visat ca deschideti cadouri, inseama ca ar trebui sau sunteti recunoscator pentru tot ceea ce ati realizat in viata.

Returnarea unui cadou. Daca ati visat ca returnati un cadou, insemana ca v-ati simtit ofensat sau jignit. Exisata si posibilitatea sa nu va placa intentia cuiva si aceasta va va face sa reactionati violent.

Primind un cadou care nu va place. Acest vis este un semnal de alarma asupra faptului ca munciti prea mult. Trebuie sa va intrebati daca ati devenit lacom si nu va pasa decat sa aveti cat mai multi bani. Intr-adevar, banii nu sunt cel mai important lucru din lume, dar sunt o necesitate pentru o viata decenta. Cu toate acestea, asigurati-va ca stabiliti un echilibru intre munca si timpul liber perecut alaturi de familie, priteni sau in natura.

Cumparand cadouri

Visul in care cumparati cadouri poate avea semnificatii multiple, de ex:

  • Daca ati cumparat un cadou pentru partenerul dumneavoastra, inseamna ca constiinta dumneavoastra a dost cuprinsa de o neliniste. Este posibil sa fi facut o greseala, asa ca acum incercati sa compensati acest lucru oferind un cadou partenerului.
  • Daca cadoul este pentru un membru al familiei, inseamna ca doriti sa va aratati recunostinta si cat de mult inseamna pentru dumneavoastra. Cadourile sunt cea mai buna alegere pentru asta, asa ca incercati sa le faceti sa va simta dragostea in alt mod.
  • Cumparand un cadou pentru un prieten, este un semn care ar trebui sa faca constient ca ar trebui sa ii dedicati mai mult timp si atentie.

2. Cadou

Vezi dar.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!