Semnificatia visului Calugar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Calugar

Ce insemna cand visezi Calugar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Calugar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Calugar" :


1. Calugar

Calugarul este simbolul unei vieti dominate de renuntare si resemnare. Daca visati ca sunteti calugar, in realitate va trebui sa renuntati la ceva, care va era drag si avea o valoare deosebita pentru dumneavostra. Daca in vis intalniti un calugar, inseamna ca aveti nevoie de sfatul si ajutorul unei persoane altruiste (vezi, de asemenea, preot).

2. Calugar

Visul nu e tocmai bun, e semn de neancredere calugari mai multi de-ti vor aparea in vis, necazuri inseamna precum si prieteni neseriosi, tradatori calugar cantand - cineva din familie se va imbolnavi.

3. Calugar ( preot )

(ultima actualizare)

Fereste-te de accidente.

4. Calugar budist

(ultima actualizare)

Visand calugari budisti este, in general, un semn bun care indica faptul ca va exista in viitorul apropiat noroc. Alternativ, visul poate exprima acceptarea de catre dumneavoastra a vietii religioase si distantarea de intensitatea lumii curente.

In caz ca ati visat incantari budiste ale calugarilor, este un semn rau! Acest vis prevesteste boala sau chiar moarte. De aici nu este exclus nici vel care a visat, nici apropiatii acestuia.

Daca ati visat ca dumneavoastra sunteti un calugar budist, acest vis semnifica renastere, cunostere, regasire sau vindecare de boli.

Vazand calugari ce popavaduiesc budismul inseamna ca viitorul dumneavosatra sau panurile pe termen lung ar putea fi foarte promitatoare.

Daca admirati scrieri sau picturi ale unui calugar, inseamna ca veti fi fericit, viata dumneavoastra este usoara si simpla.

5. Calugarita

Asteapta-te la tulburari sufletesti.


Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!