Semnificatia visului Casatorie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Casatorie

Ce insemna cand visezi Casatorie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Casatorie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Casatorie" :


1. Casatorie

Daca visati ca incheiati o casatorie, inseamna ca va simtiti singur (acest lucru poate aprea si intr-o casatorie reala), ca nu sunteti satisfacut din punct de vedere sexual. Cine viseaza ca este silit sa se casatoreasca, are in realitate idei fixe, care ii ingreuneaza convietuirea cu cei din jur si munca (vezi, de asemenea,divort).

2. Casatorie

Preferinte sentimentale - anunt de - gasesti solutie la problemele ce te framanta - aranjata - perioada plina de evenimente - cu lautari - calamitati, dificutati - cu forta - noi evenmente in viata ta - cu preot - moarte - de tanar - echilibru in viata - din dragoste - abordarea unui nou proiect de lucru - felicitari pentru cei - amor infocat - intemeiezi o - perioada nesigura si agitata din punct de vedere sufletesc - mergand la o - vesti bune in curand - pentru bani - comportament nervos si iritat - secreta - nesiguranta si confuzie din cauza unei dezamagiri in dragoste - tu faci o - resentimente, frictiuni, pierderi importante banesti.

3. Cerere in casatorie

(ultima actualizare)

In traditia romaneasa visul cerere in casatorie semnifica armonie si pace interioara.
- Daca primesti o cerere in casatorie inseamna ca persoanele de sex opus sunt interesate de tine, dar mai inseamna ca vei castiga si o suma frumusica de bani.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Subiecte similare pe forum:

Sau superstitii despre :


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Manea Cristina din Lucena del Puerto, Spain a scris in

Am visat ca ma maritam ce inseamna