Semnificatia visului Cearta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cearta

Ce insemna cand visezi Cearta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cearta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cearta" :


1. Cearta

(A se vedea si dezbatere) Cearta simbolizeaza conflictul cu sinele Daca visezi ca esti foarte implicat intr-o altercatie este semn ca trebuie sa fii atent la luarea deciziilor pripite Daca argumentezi intr-o maniera rezonabila vei avea noroc in urmatoarea perioada.

2. Cearta

Afectiune, acord perfect, noroc in dragoste - auzind - intalnire placuta - cu cineva - vei primi o veste - cu neamuri - ai tact diplomatic - cu un prieten - vesti bune de la un amic - cu soacra - iti faci prieteni noi - in care esti - ti se va da o veste buna - intre baieti - iti pierzi iubit ul - intre barbati - gelozie, pierderea increderii in sotie - intre copii - bucurie - intre femei - vei face o nesocotinta - intre fete - insotire buna - intre frati - necazuri casnice - intre indragostiti - armonie si fericire - intre prieteni - pierderea averii - intre persoane de sex opus - te vei indragosti - reancepi - vesti neplacute de departe - revarsandu - se - esti condus de inima - tu certandu - te - te vei lovi de unele probleme minore.

3. Cearta ( auzind )

O veste neplacuta.

4. Cearta cu iubitul

(ultima actualizare)

Visul in care va certati cu iubitul se leaga de argumentele pe care le faceti in timpul certei. Intensitatea si motivele certei pot fi foarte importante pentru interpretarea visului.

Alternativ, cearta cu iubitul in vise ar mai putea insemna ca ati avut neintelegeri recente cu iubitul care vor trebui rezolvate pana intr-un final.

5. Cearta cu un prieten

Vesti bune de la prieteni.

6. Auzind cearta

O veste neplacuta.


Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Andrei Cristian Hriscu din Locatie necunoscuta a scris in

Calumea, o sa am noroc in dragoste :)

Brunetika Yonela din Braila a scris in

Oare asa e

Ungur Simona din Suceava, Suceava a scris in

buna tot visez ca sunt certat de diferite persoane cunoscute mie si eu nu zic nimic, ce poate insemna este repetativ visul