Semnificatia visului Cer

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cer

Ce insemna cand visezi Cer? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cer". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cer" :


1. Cer

(ultima actualizare)

Lacasul mitologic al zeilor, simbolizeaza gandurile marete, ideile creatoare, o stare extrem de buna. Daca cerul este albastru, va surade norocul. Daca visati un cer acoperit de nori, in realitate, veti suferi o depresie din cauza lipsei de succes. Talmacitorii de vise din antichitate, considerau ca un cer senin, cu stele, prevesteste bani si castiguri.

Un cer innorat si gri este semn ca ai prieteni buni, in vreme ce, un cer senin si o vreme insorita este semn ca vei incheia o aventura amoroasa incitanta.

2. Cer

Fericire, schimbare in viata - cu stele - bucurie, dar si insomnie - de foc - mari suparari, tulburari - innourat - insomnie, intristare - limpede - onoruri - limpede si senin - zile linistite - linistit - infidelitate conjugala - luminat de luna - averea ta va spori - nocturn - proiecte si preparative apropiate - noros - lipsuri, plictiseala trecatoare - plin cu nori de furtuna - dezastru - rosu - neliniste si tulburare - senin seara - liniste sufleteasca, prietenie statornica - tulbure - griji familiale - ziua - se realizeaza o dorinta - vazand inflacarat - mici nelinisti, tulburare.

3. Cer albastru

(ultima actualizare)

Cerul albastru in vise sugereaza ca veti avea noroc. Totusi, visul la un cer senin prezice incheierea unei aventuri amoroase incitante.

4. Cer cu stele

Insomnie si oboseala.

5. Cer intunecat

(ultima actualizare)

Adesea, orizontul cerurilor vazute in vise este interpretat ca fiind viitrul apropiat al visatorului. Prin urmare, starea si culoarea acestuia joaca un rol destul de importand in interpretarea aceea ce inseamna acest vis.

Visand un cer negru suntem avertizati cu privire la luarea deciziilpr. In decursul zilelor urmatoare trebuie sa foarte atent, cantariti cu grija deciziile pe care le veti lua pentru ca acestea pot avea un impact asupra dumneavoastra pe o perioada destul de indelungata.

In mod alternativ, un cer innorat cu nori negri poate prevesti si o cearta, un conflict si, eventual chiar miting sau o greva.

Cerul intunecat a fost luminat de corpuri ceresti. Daca luna, soarele sau stelele lumineaza cerul care a fost intunecat, asta inseamna ca, in ciuda perspectivelor sumbre, realitatea nu va fi atat de ispaimantatoare.

O raza de soare iesind dintre nori intunecati prevesteste un sfarsit apropiat, de regula visu face referire la problemele dumneavoastra care vor trece in curand.

Vazand nori negrii care formeaza o furtuna indica adesea emotiile puternice pe care le puteti avea despre o anumita situatie sau persoana. De asemenea, pot sublinia constientizarea problemelor care apar in viata voastra in viitorul apropiat. Fiti precauti in continuare, traiti cat mai pasnic cu ceilalti si faceti modificari daca simtiti ca ati facut o nedreptate.

6. Cer rosu

Tulburari si nelinisti.

7. Cer senin

Liniste sufleteasca si prietenie statornica.

8. Bolta cerului

Te vei bucura de avansare in serviciu.


Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!