Semnificatia visului Chel

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Chel

Ce insemna cand visezi Chel? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Chel". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Chel" :


1. Chel

(ultima actualizare)

- Daca te-ai visat chel  inseamna ca duci la bun sfarsit o afacere, o responsabilitate, izbanda.

2. Chelie

(ultima actualizare)

- O chelie visata de catre un barbat semnifica slabiciune psihica sau predispus la boli.
- O chelie visata de catre o femeie ne prevesteste anumite probleme emotionale, chiar si intreruperi de relatii, despartiri.

3. Chelner chelnerita

(ultima actualizare)

- Daca in vis ai lasat bacsis unui chelner sau unei chelnerite atunci ai grija ca s-ar putea sa pierzi un obiect de valoare.
- Daca in vis esti dreanjat(a) de serviciile proaste ale chelnerilor inseamna ca vei avea unele discutii cu angajatorul tau.
- Daca in vis un chelner rastoarna mancare pe tine inseamna te vei certa cu cel mai bun prieten.

4. Ochelari

Vei fi barfit
-a vedea- sfaturi rau primite, daune pentru noi
- cumperi- o scurta perioada de boala
- de miop- experiente noi si interesante la serviciu
- de soare- esti optimist si plin de planuri
- pentru distanta- ajungi la o intelegere cu o persoana si pui capat unei situatii dificile
- porti- pierzi o situatie dificila
- purtand- eliberare de prejudicii, pasiuni
- repari- primesti bani nesperati
- rupand- pierderi materiale..

5. Ochelari de soare

(ultima actualizare)

Daca visati ochelari de soare inseamna ca sunteti un om visator, va place sa va ganditi doar la lucruri bune, sa fiti optimist si va faceti mereu planuri frumoase.

Totusi, ar mai putea insemna ca fugiti de responsabilitate, va eschivati, tratati unele situatii cu dezinteres.

6. Schela

(ultima actualizare)

O schela de lemn sau de fier in vise, care este asezata pe o cladire, este semn ca veti avea noi oportunitati de a munci.

7. Schelet

(ultima actualizare)

Acest vis este legat de dezvoltarea spiritismului intr-un individ si poate arata o imensa energie in viata. Exista o legatura intre schelete si nevoia de constientizare a materialului de baza. Asfel de vise pot indica ca este timpul sa va ganditi la ceea ce aveti in prezent si la ceea ce va asteptati sa aveti si apoi concentrati-va asupra a ceea ce va face fericit in viata.

Visarea unui schelet indica o intelegre in viitor. Un schelet incomplet sau rupt reprezinta necesitatea de a va gandi la sentimentele altora.

Visand ca vedeti un schelet in oglinda inseamna ca va simtiti lipsit de putere, un esec total sau traiti o viata care va aminteste la tot pasul cat de multe ati pierdut. Traind cu amintirea cat de bine a fost.

Exemple de vise cu scheleti:

  • Un barbat a avut cosmaruri recurente despre un schelet al unei tinere care il urmarea. In viata reala, el a permis in mod accidental ca aceasta fata sa se inece si nu putea sa scape de vina ca viata ei i-a scapat printre degete.
  • O femeie insarcinata a visat ca a intrat in travaliu si ca a vazut corpul bebelusului ei ca fiind unul de schelet. In viata de zi cu zi, aceasta a fost la doua zile distanta de nastere si se temea de complicatii la nastere care ar putea cauza moartea copilului.
  • On alt barbat a visat ca este urmarit de un schelet. In cazul acestuia, un sentiment de vina l-a colplesit dupa moartea celei mai mici surori ale acestuia.

Vedeti si : Oase de mort

8. Urechelnita

(ultima actualizare)

Urechelnita in vise reprezinta, in genral, vesti neplacute care va vor afecta atat pe plan profesional cat si familial. Urechelnitele sun foarte rezistente si pot supravietui la multe incercari de distrugere. Aceste pot prevesti trecerea prin vremuri grele pentru indeplinirea visurilor. Ele semnifica, de asemenea, faptul ca trebuie sa lucrati impreuna cu altii pentru atingerea scopurilor, atunci cand ati visat mai multe urechelnite la un loc.

Frica in vis fata de urechenline indica in viata reala o teama fata de un angajament sau, poate doriti sa va ignorati responsabilitatile fata de cei carora v-ati luat angajamente.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!