Semnificatia visului Cizme

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cizme

Ce insemna cand visezi Cizme? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cizme". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cizme" :


1. Cizme

(ultima actualizare)

Aparitia cizmelor (ghetelor) in vise sunt considerate de cele mai multe ori un semn de bun augur. Alternativ, acestea pot fi un avertisment cu privire la faptul ca nu ar trebui sa renuntati la slujba actuala. S-ar putea sa aveti motive de nemultumire legate de pozitia actuala si gandul de a renunta nu va da pace. Acesta nu este o ideie prea grozava, deoarece situatia financiara nu este tocmai buna.

Visand ca incalcati cizme, inseamna ca veti avea success in afaceri si in dragoste. Perioada ceea ce urmeaza va fi favorabila si potrivita pentru a va face cunoscute anumite calitati personale. Daca este vorba despre afaceri, veti putea obtine un contract bun. In cazul in care sunteti angajat la o companie, puteti sa va asteptati la o marire salariala sau o avansare, deoarece seful va fi foarte multumit de munca si ideiile dumneavoastra. In ceea ce priveste viata amoroasa, veti avea multe propuneri si va veti afla intr-o mica dilema, nestiind cum sa alegeti.

Cizme noi (ghete noi), aceste sunt semnul fericirii. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca s-ar putea sa gasiti unul serios mai curand decat va asteptati.

Cizme vechi (ghete vechi), acest vis este opusul visului anterior si, insemna suferinta si pierderi financiare. Visul poate fi legat de fatul ca ati amanat unele datorii care s-au acumulat si acum sunteti fortat sa reduceti la minimum toate cheltuielile.

Cizmele rupte in vis ar trebui sa va faca mai vigilent, aveti grija, cineva incearca sa va provoace probleme. Pastrati-va calmul pentru a evita probleme si mai mari care pot conduce la infractiuni. Ghetele rupte sau taiate sunt un semn al obstacolelor si al dificultatilor pe drumul catre succes.

Cizmele murdare sunt semnul unei defaimari. Nu ati avut nici un fel de constienta asupra faptului ca erati inconjurat de oameni care si-au propus sa va puna intr-o lumina proasta.

Cumparand cizme, inseamna ca va veti schimba parerea cu privire la o persoana din cercul dumneavoastra de cunoscuti. Cel mai probabil va veti da seama ca ati judecat in mod gresit acea persoana.

Visul in care vindeti cizmele vechi inplica faptul ca sunteti gata sa sacrificati multe pentru a ajunge la obiectivul propus. La inceput veti sacrifica familia si prietenii pentru munca, ca apoi sa va dati seama ca ati facut o greseala.

Primid cadou o pereche de cizme. Un astfel de vis prevesteste o calatorie in strainatate in interes de servici. In mod alternativ, visul poate simboliza si faptu ca va veti muta dintr-un oras in altul sau dintr-o tara in alta.

Interpretare in functie de culori

 • Cizmele stralucitoare (rosii, portocalii, galbele, albastre, etc.) indica faptul ca treceti printr-o criza de identitate.
 • Cizmele negre in vise sunt un semn al succesului dumneavoastra, lucrurile devin din ce in ce mai bune. Toate sperantele vi se vor implini.
 • Cizmele rosii sunt asociate cu relatii de dragoste pasionale. Pot aparea si intrigi intime temporare care va vor provoca unele emotii.
 • Cizmele galbene sunt un avertisment asupra unei boli viitoare de care un membru al familiei s-ar putea sa sufere.
 • Cizmele albe sunt simbolul unui partener cu sufletul curat si frumos.

Interpretari culese din popor

 • cizme - bogatie adunata, spor la treburi
 • avand - invidie, noroc in afaceri
 • comandand - casatorie apropiata
 • curatind - neliniste, invidie si nestatornicie din partea prietenilor
 • noi - izbanda
 • vechi - paguba, cearta, pricina

In general pentru cizme sunt valabile explicatiile de la pantof
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!