Semnificatia visului Clopote

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Clopote

Ce insemna cand visezi Clopote? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Clopote". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Clopote" :


1. Clopote

Daca auzi ca se bat clopotele ai putea auzi de moartea cuiva care este departe .

2. Clopotel

(ultima actualizare)

Clopotelul in vise inseamna dragoste sincera, casatorie, copii.

Daca visati un clopotel care suna fals sugereaza ca veti avea fluctuatii in sanatate.


3. Auzi clopote

Certuri si necazuri.

4. Sarpe cu clopotei

(ultima actualizare)

A visa un sarpe cu clopotei reprezinta oameni sau situatii care va avertizeaza despre consecintele neplacute daca nu cooperati. Avertismente clare sau ostilitate deschisa. Sentimente despre potentialul unei probleme serioase in viata dumneavoastra.

Alternativ, un sarpe cu clopotei in vise reprezinta incercarea dumneavoastra de a ameninta pe cineva printr-o metoda nedorita si continua daca nu inceteaza sa faca ceva ce nu va place. Ii avertizati pe ceilalti ca vor plati scump daca nu va respecta sau aleg sa evite sa va asculte.

Visul in care sunteti muscat de un sarpe cu clopotei poate reflecta sentimente despre ignorarea semnelor clare de avertizare. Sentimente de regret pentru ca nu ati luat mai serios in calcul o amenintare sau un avertisment.

Daca visati doar coada unui sarpe cu clopotei, fara corp, sugereaza amenintari sau avertismente false. Trebuie sa avertizati pe cineva, in privat, despre un esec imposibil de trecut peste.

Visul in care auziti clopoteii unui sarpe cu clopotei, dar nu vedeti sarpele, este un semn bun pentru ca veti putea indrepta ceva ce ati facut gresit in trecut sau cineva se va revansa fata de dumneavoastra.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!