Semnificatia visului Coleg

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4587 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Coleg

Ce insemna cand visezi Coleg? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Coleg". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Coleg" :


1. Coleg

Atunci cand ne apar colegii in vis sunt evidentiate aspecte ale relatiei tale cu ei inclusiv dificultati si suport. Aceasta semnifica ambitia, lupta si natura ta competitiva.

- In cazul in care colegii din vis nu sunt colegii tai din realitate, atunci visele se pot referi la afaceri psihologice ce mai trebuiesc imbunatatite.

Visele cu colegi la locul de munca sunt adesea legate de stresul de la locul de munca.

- Daca ai visat ca participi la o intalnire cu colegii, inseamna intalnire placuta.

2. Coleg de clasa

Visul in care apare un actual coleg de clasa sugereaza aspecte din propria dumneavoastra personalitate. Uitati-va la cine este acel coleg si cautati semnale ale personalitatii pe care vi le doriti pentru dumneavoastra sau de care vreti sa scapati.

Daca visati despre fostul coleg de clasa inseamna ca ar trebui sa refaceti anumite legaturi cu acest coleg. Ati avut de invatat din relatia cu aceasta persoana, iar aceste invataturi va vor ajuta in anumite aspecte ale vietii.

A visa despre un coleg de care va amintiti din scoala inseamna un aspect al personalitatii dumneavoastra bazat pe cele mai sincere sentimente sau amintiri despre acea persoana. Intrebati-va ce calitati au iesit in evidenta la acest coleg si cautati cum puteti sa aplicati acea calitate in relatiile curente sau in situatiile din viata.

Visul in care apare un coleg de clasa pe care nu il recunoasteti simbolizeaza anumite aspecte ale personalitatii dumneavoastra care sunt expuse la aceleasi ingrijorari sau anxietati ca si dumneavoastra. Un anumit tip de gandire ar putea fi remarcata atunci cand va confruntati cu o problema. Actiunile colegului de clasa, cuvintele, imbracamintea, culoarea pielii sau aparenta fizica pot aduce noi informatii in legatura cu deslusirea visului.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!


S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele subiectele de pe forum: