Semnificatia visului Cruce

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4580 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cruce

Ce insemna cand visezi Cruce? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cruce". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cruce" :


1. Cruce

Vei trai in liniste si vei avea un viitor stralucit.

2. Cruce facadu-ti

Vei regreta pentru certuri neintemeiate.

3. Cruce

Este simbolul ordinii si este interpretata adesea ca un moment de cumpana in viata noastra, care este decisiv pentru viitor. Ni se da un semn de curaj, pentru a pune capat situatiei momentane (vezi, de asemenea, indicatoare de drum).

4. Cruce

De te vei visa ca te rogi in fata unei cruci, un dar vei primi cruce rasturnata- moarte vesteste crucede vei visa ca porti, semn e ca vei scapa de un pericol cruce de aur- se vesteste o bucurie.


5. Cruce

Liniste in viata personala, triumf- acoperita- caz de moarte in familie- aruncata pe jos- deces- daca duci o- scapi de pericol- de aur- bucurie- de lemn- fericire- facand- vei regreta pentru certuri neantemeiate- impletind cu flori- fericire casnica- in casa ta- cinste de om mare- indica estul- moarte- indica nordul- urcare- indica sudul- coborare- indica vestul- oscilatie in atitudine- in drum- veste buna- infipta in pamant- hotarare importanta- ingenunchind in fata unei- botez- la gatul unui episcop- sperante realizabile- purtand- pericol,- rasturnata- vei scapa dintr-o mare incurcatura- rasturnata pe jos- moarte- rugandu-te la- mare dar- vazand- vei trai in liniste si vei avea un viitor stralucit, atentie insa la fapte si la intentii.

6. Cruce de lemn

Crucea de lemn in vise simbolizeaza fericirea, speranta, este un simbol care inspira binele.

7. Rascruce

Visul acesta vesteste de bine pentru cei necasatoriti - in curand se vor logodi sau cgiar se vor casatori.


Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Rahela Florentina

Rahela FlorentinaLocatie necunoscuta

Visez urat

Claudia Gabriela

Claudia GabrielaGalati

In visul meu primeam cadou o bratara din margele cu o cruce in mijloc, semana foarte mult cu mataniile pe care le ptem cumpara la biserica , ce ar putea insemna?

Iftime Gabriel Bogdan

Iftime Gabriel BogdanLocatie necunoscuta

Am visat cruci de lemn si de fier intr un cimitir si erau si parintii mei cu mine....

Vali Vasilescu

Vali VasilescuHengelo, Overijssel, Netherlands

Am visat un om zburand aproape preot sau calugar si avea an mana o cruce de un metru de aur sa apropiat de mine si ma facut sa ma simt asa de bine ca am crezut ca sunt an rai

Moni Isa

Moni Isa

Buna, nu am deranjat niciodata dar am visat azinoapte, ce poate insemna.... parca am intrat intr o camaruta foarte mica si foarte murdara, plina de panze de paianjeni si m am apucat de curata la ea pe jos,... panzele de pe pereti in gandul meu in vis ...urma sa le fac maine. in camaruta aia a intrat o maicuta batrana , mititica, trebuia sa doarma acolo..era foarte obosita . erau pe un perete multe icoane si o cheie cu o cruce pe ea. o cheie din aceea veche cu care se deschideau portile mari. am luat cheia in mana, am intrebat o pe maicuta si ea a raspuns intristata ca e a fiicei sale care are tumoare....- apoi am visat ca parca mergeam pe langa o apa tulbure si m am impiedicat si am cazut in ea, si mai era cineva care a cazut si l am salvat in ultima secunda......ce poate sa insemne?

Ba Altcont

Ba Altcont

@Moni Isa Camaruta respectiva reprezinta sufletul si conexiunea ta cu credinta. Babuta este o reprezentare tot a ta din viitor. Tu iti lasi practic relatia cu Dumnezeu pentru batranete, ca multi altii. Acest vis poate semnifica ca tu trebuie sa iti reconsideri aceasta relatie si te apuci macar de baza acestei relatii, sa te reconciliezi cu Creatorul. Fiica ce are tumoare esti tot tu ( de aceea ai luat cheia), tumoarea este bineinteles una spirituala ( atentie, toate bolile sunt de la suflet). Probabil ca ai avut o intalnire cu Dumnezeu sau o apropiere in aceea perioada, daca nu ar trebui sa ai cat mai repede, initiata de tine. El a initiat-o prin acest vis revelator. Apa tulbure reprezinta lumea noastra bolnava in care usor cazi si iti risti viata eterna. Indreptarea ta ii poate salva si pe altii. Multi lasam pe mai incolo aceasta relatie foarte importanta cu Dumnezeirea, insa ea este atat de importanta pentru noi incat acest lucru este o mare greseala. Cu cat te apropii mai rapid cu atat El iti va lucra in viata si fericirea ta poate incepe inca de aici si sa se prelungeasca in etern. Cu cat amanam, cu atat va fi mai grea reconcilierea, deoarece aceasta se realizeaza mai degraba sub umbra fricii de moarte decat o apropiere din deschidere, iubire si apreciere fata de El.