Semnificatia visului Crucifix

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Crucifix

Ce insemna cand visezi Crucifix? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Crucifix". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Crucifix" :


1. Crucifix

(ultima actualizare)

Acest puternic simbol religios reprezinta vindecarea, confortul, convingerea, durerea sau nevoia de protectie. Desigur, este nevoie si de o analiza a aparitiei acestuia in visele noastre.

Simbolurile spirituale din visele noastre, precum crucifixul, deseori nu arata contextul visului in sine. Orice tip de crucifix este o metoda de comunicare catre lumea fizica si arata modul in care lumea nostra se reflecta in plan spiritual.

Acest vis este unul destul de special, deoarece simbolizeaza progresul spiritual. Crucifixul dintr-o biserica prevesteste lucruri care vor deveni mult mai bune pentru dumneavoastra. Daca crucifixul este doar o imagine vazuta pe un ecran sau printata pe o cola de hartie, inseamna ca aveti nevoie de sfaturile cuiva.

O femeie tanara visand ca tine in mana un crucifix. Acest vis simbolizeaza inceputul unei vieti noi, al indrumarii spirituale si al eviberarii.

Sarutul crucifixului simbolizeaza smerenie.

(vedeti si semnificatia visului : cruce)
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!