Semnificatia visului Diamant

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Diamant

Ce insemna cand visezi Diamant? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Diamant". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Diamant" :


1. Diamant

Diamanul este cea mai pura si mai rezistenta piatra pretioasa, care simbolizeaza deplinatatea psihica. Adesea diamantul este simbolul gandurilor limpezi, prin cere omul se concentreaza asupra succesului in viata, a atitudinii hotarate fata de oamenii care vor sa ne intimideze (vezi, de asemenea briliante). .

2. Diamant

(ultima actualizare)

Extras din vechi carti de interpretarea viselor

 • In general - fericire inselatoare
 • Cercel cu diamant - lene
 • Colectionand diamante - sperante desarte
 • Cumparand diamante - probleme financiare
 • Dand cuiva diamnte - esti tratat cu ipocrizie din partea unor oameni dragi tie
 • Daruind cuiva drag - ghinion
 • Inhitind diamante - noroc
 • Gasind diamante - bogatie mare prin casatorie
 • Gasind diamante la partener - nefericire in casatorie
 • Pierzand diamate - neplacere, vei fi lipsit de un lucru placut si trebuincios
 • Primind diamante - iluzii de scurta durata
 • Purtand diamante - distinctie
 • Tocmind si rascumparand diamante - vei scapa de un mare castig
 • Vazand stralucind diamante - vei scapa de o mare primejdie

3. Diamant

De vei visa ca gasesti un diamant sau alta piatra scumpa, semn de bogatie si poate prevestire a unei casatorii inseamna de vei visa ca aduni diamante- vei face multe eforturi la viata ta, dar cu prea putine rezultate diamante de vei primi- stare sufleteasca proasta vei avea diamant de vei visa ca ai pierdut- se anunta niste lipsuri, niste mici necazuri.

4. Inel cu diamant

(ultima actualizare)

Un inel cu diamand este un simbol al iubirii vesnice. Diamantul reprezinta multe aspecte ale vietii. De la simpla rezistenta in perioade dificile la a simboliza averea. A visa un inel cu diamant posibil simbolizeaza dragostea, averea, onoarea si puterea.

Un inel cu diamand in vise ar putea reprezenta o propunere, o promisiune sau un angajament. S-ar putea sa va doriti implinire daca anticipati sau asteptati o propunere din partea partenerului de viata.

A visa ca purtati un inel cu diamant prezice angajamentul. De asemenea, visul vorbeste despre credinta religoasa si preocuparile spirituale pe care le aveti. Daca visati ca purtati un inel de aur cu diamant atunci acesta reflecta puritatea si caracterul puternic. Visul va sugereaza ce fel de caracter trebuie sa aveti pentru a trece peste eforturi cu succes. Va da speranta ca scopurile va sunt la indemana.

Visul in care inelul cu diamant va cade de pe deget s-ar putea sa insemne ca aveti probleme in relatie sau s-ar putea sa nu mai fiti indragostit.

Daca visati un inel de logodna cu diamant atunci acest vis indica prosperitate in viata de familie si fericirea. Persoana care are acest vis in subconstient se gandeste la mariajul cu o persoana pe care o iubeste de mult timp.

Visul in care va pierdeti inelul cu diamant ar putea sugera ca ceva lipseste in relatia dumneavoastra.

A visa ca furati un inel cu diamant sugereaza ca incercati sa castigati dragostea cuiva care nu este interesat de dumneavoastra.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Maria Giurca din Locatie necunoscuta a scris in

Nu mai inteleg nimic ...pai e de rau sau de bine ?spre dimineata am visat ca am gasit diamante + aur , le am vazut stralucirea, eram asa de bucuroasa..iar acum citesc aici de ...primejdie sinumai de rau ...hotarata-va , lasati-mi visul , ca prea mare-mi fu bucuria :D