Semnificatia visului Diavol

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Diavol

Ce insemna cand visezi Diavol? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Diavol". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Diavol" :


1. Diavol

Vei fi multumit in casnicie dar vei avea necazuri in afaceri.

2. Diavol

Diavolul este un inger cazut. In vise, el descopera slabiciunile de caracter sau laturile fragile din suflet. Diavolul indica si o gandire unilaterala, interesata numai in castiguri. Daca visati ca vorbiti cu un diavol, inseamna ca trebuie sa va feriti de o persona din anturaj, care nu va vrea binele. Daca sunteti atacat de un diavol, in realitate nu va stapaniti si nu sunteti galant.

3. Diavol

Daca visezi un diavol prietenos te poti astepta ca anumite persoane sa incerce sa te abata de la calea cea dreapta si de asemenea la o boala neasteptata Daca visezi ca esti mai puternic decat diavolul iti vei face griji din cauza unor persoane nesincere .


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Lungu Maria Daria din Bucuresci, Hunedoara a scris in

Am visat ca intr-un dulap s-a format un portal, si din el ieseau diavoli. Ce inseamna?

Pop Daniela din Zalau, Salaj a scris in

Ce inseamna cand visez ca sunt insarcinata cu cel rau si ma loveste in burta???este a 2 oara cand am acest vis si ma nelinisteste!

Neagu Anisoara din Turnu Magurele, Teleorman a scris in

Buna Daniela, eu zic ca nu ai de ce sa te nelinistetesti. Potrivit lui Freud, poate cel mai counoscut psihanalist, visele de genul acesta (ca si al tau) indica mai degraba pofte emotionale, senzuale, etc. (daca intelegi ce vreau sa zic) ... in putine cazuri fiind vorba de anxietate si scaderea stimei de sine. Asa ca, eu zic ca nu ar trebui sa iti faci griji :)