Semnificatia visului Dinte

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Dinte

Ce insemna cand visezi Dinte? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Dinte". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Dinte" :


1. Dinte

(ultima actualizare)

Vezi masea. Vezi dinti.

2. Dinte

Alb - onoare, frumusete, succes, vanitate - alb cazand - sanatate fragila - alb si frumos - vei avea copii sanatosi - cadea - nenorocire mare, vei auzi de moartea cuiva - a - i scoate pe ai tai - neangrijire, lenevie - ai scoate pe a - i altora - suparare mare, moarte - a pune - intristare, nefericire - cariat - chefuri - cazandu - ti - nenorocire, boala, moartea unui prieten, doliu in familie - cazand si avandu - l din nou - castig prelungit - crescand - sarcina - curatind - te vei osteni pentru altii - de argint - cinste - de aur - onoare, bogatie - de stila - boala si moarte - durandu - te - vei fi ispitit in afaceri dubioase - durere de - neplacere - gaunosi - tovarasi rai - gura fara - marirea eforturilor pentru stapanirea situatiei - lungi - intristare, insucces in afaceri - lungi avand - amareala - grebla fara - pierzi definitiv dragostea partenerului frumosi - sanatate, bani - frumos avand - lipsuri de bunuri - luand si punand la loc - vei repara o paguba - negri - inceputul nenorocirii - plomband un - placeri - punand - nefericire - scotand - afaceri dubioase - scotand fara durere - ispita, lenevie - scotandu - ti - vei primi un prieten plictisitor - scurti - sotie vicioasa, intalnire cu prietenii - stricati - chefuri - strambi - prieteni rai - tragand de ei - moartea unei rude sau a unui amic - vazand - schimbare intr - un sens sau altul.

3. Dinte cazut

(ultima actualizare)

Dintele cazut in vise sugereaza ca aveti o sanatate fragila.

Visul in care va cad dintii prevestesc necazuri mari.

Totusi, unii talmacitori considera ca dintele cazut in vise inseamna motive de bucurie.

4. Presedinte

Daca visezi ca prezidezi o comisie, o adunare inseamna ca vei fi respectat de ceilalti pentru sinceritatea ta.Daca asculti un astfel de presedinte, vei avea o sansa de a-ti imbunatati slujba.

5. Presedinte / sef de stat

(ultima actualizare)

Atunci cand in vise ne apare actualul presedinte, acesta este un semn ca cel care viseaza vrea sa traiasca o viata mai onorabila si respectata. Simbolistica a acestui vis se refera la o abordare mai diplomatica a vietii.

Imaginea presedintelui in vise poate fi asociata, metaforic, cu imaginea parintelui celui ce il viseaza, in cea mai mare parte a tatalui dar nu este exclus sa fie si a mamei.

Visele cu sefi de stat tind sa se concentreze pe necesitatea visatorului mai asertiv si diplomatic in eforturile cu altii, mai ales intr-o dinamica personala.

Visand ca ati ucis un presedinte in vise, este semn ca va simtiti constans de cererile si ceea ce aveti de oferit celorlalti.

Intalnind Presedintele Romaniei reprezinta sentimente pe cale sa fie expuse asupra unor responsabilitati de putere sau de conducere care in mod normal nu au com sa iasa la suprafata.

Exemple de vise :

1. O femeie a visat ca ea este presedinte si in vis exista sentimentul ca oamenii erau speriati de ea. In viata de zi cu zi s-a simtit puternica dupa depunetra unei plangeri impotriva unui vecin zgomotos si sprindu-l pe acesta cu o posibila amenda.

2. O persoana a visat un presedinte pe moarte. In viata de zi cu zi s-a confruntat cu o mare schimbare in management la locul de munca.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (10)


Cristina Loredana din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca mi sa rupt jumate de dinte ce inseamna va rog frumos\r\n

Gabriela Lupu din Iasi, Romania a scris in

Am visat ca aveam dintii rupti si unul era negru ce inseamna

Marius Mihai din Locatie necunoscuta a scris in

Mi sa rupt jumate de dinte ce inseamna va rog frumos sami rapundeti\r\n

Alina Rebecca din Niscemi a scris in

Am visat ca incepuse sa se inegreasca un dinte si parca se si misca.va rog sa-mi raspunde-ti ce inseamna.

Filip Mary din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca mi se misca 2 dinti

Florina Felicia din Constanta, Romania a scris in

Am visat ca aveam dinti de sus din fata foarte mari si unu din ei era rupt jumatate il tineam in mana si ma uitam la el cum sa rupt si cea lalta jumatate mi se misca ce inseamna va rog frumos

Saba Dana din a scris in

buna am visat ca mi-sa rupt cei 2 dinti din fata de sus ce anseamna visu asta

Aisha S Amin din a scris in

buna ziua eu am visat ca mia cazut 4 dinti de sus, poate sa-mi spuie cineva ce inseamna asta?

Doina Vrabie din a scris in

Buna eu am visat ca o isit dinti la copilu meu . ce inseamana ?

Andreea Ionescu din Timisoara, Romania a scris in

Buna Doina Vrabie, dintii noi crescuti pe care i-ai visat pot face referire la ceva ce urmeaza sa se intample in viitor. In cazul in care dintii albi sau luminosi, lucrurile ce urmeaza sa se intample vor fi unele bune. Atentie, daca acestia sunt macinati de carii sau pur si simplu arata rau (cel putin daca dumneavoastra vi sa parut asa) atunci acest vis prevesteste o perioada dificila, plina de necazuri. Ca sa va pot da o explicatie mai concreta am nevoie de mai multe detalii din visul dumneavoastra. Inclusiv starea indusa de acest vis (erati bucuroasa, ingrijorata, suparata, etc.) .