Semnificatia visului Excremente

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4580 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Excremente

Ce insemna cand visezi Excremente? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Excremente". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Excremente" :


1. Excremente

Detalii sau elemente inutile, care se cer inlaturate
- eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile
- purificare emotionala
- renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care iti obstructionau evolutia.

2. Excremente

Excrementele din vis nu au nici o legatura cu cele din realitate. Excrementele sunt interpretate pozitiv, fiind ingrasaminte agricole care stimuleaza cresterea. In mute cazuri, excrementele din vis prevestesc un castig de bani sau talmacirea caracterului. Eliminarea excrementelor indica generozitate sau simtul ordinii, iar constiparea reprezinta zgarcenie, pedanterie, dorinta de dominare, dar si teama de o pierdere, eventul o pierdere de bani. Unii psihanalisti au interpretat eliminarea excrementelor ca fiind simbolul castrarii. Freud afirma ca in cazul in care copii viseaza excrememnte, inseamna ca acestia au suferit o pierdere. Acest lucru se petrece mai ales din cauza educatiei exagerate a copilului mic, aceasta fiind una dintre radacinile nevrozelor de mai tarziu si a problemelor sexuale. Psihoterapeutii moderni au o parere asemanatoare considerand lipsa dragostei la varsta adulta ca fiind cauzata de o educatie exigenta (vezi fecale, golirea intestinului, toaleta) .


3. Excremente

Bogatie mare, noroc financiar important - a le produce - frica, lacomie, sadism - a le vedea - beneficiu neasteptat - a manevra - situatii dificile - de animale - succes in general - de om - castig in bani - diaree - schimbari - normale - beneficii.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


alex  Coss

alex CossLocatie necunoscuta

Am visat ca am calcat in cacat

Suarez Elena

Suarez ElenaUnited Kingdom

Am visat ca pisica mea a facut diaree si mi-a umplut baia de cacat :)

Baicu Gygy

Baicu GygyInsuratei, Braila, Romania

Am visat ca am facut diaree pe mine\r\n

Ioana Ungurianu

Ioana UngurianuTârgu-Frumos, Iasi, Romania

Eu am visat ca mancam caca...iacssss...ha ha ha.si a doua zi am jucat la loto si am prins trei numere.serios.vise frumoase.\r\n

Andreea Drugă

Andreea DrugăLocatie necunoscuta

Si eu am visat ca faceam ..intr-un wc care de fapt era o groapa si de acolo ieseau soareci care tot mancau..si apoi nu stiu cum am facut dar le dadeam cu piciorul si ii aruncam prin camera si mureau :|\r\n

Nut Daiana

Nut DaianaCluj-Napoca

Am visat ca cineva desfunda WC-ul (cu un desfundator din ala cum desfundam chiuveta) si toata m-a umplut de cacat, pe haine, pe fata, dezgustator

Cezar Cezar

Cezar CezarVaslui

Am visat ca un copil(BÄieÈel) sa cacat pe mine si ma umplut de cacat

Marilena Iuliana Popa

Marilena Iuliana PopaBacau, Romania

Am visat ca o fetita mica (cunostinta) facea traba mare iar eu tineam gura deschisa ,deci se cacacia la mn in gura ..........biiiiccssss :)))

Adina State

Adina StateLugano, Switzerland

Am visat ca am facut treaba mare asa de mult ca m am si speriat. .Stiu ca e cam scarbos dar asta e..

Alexandra Victoria

Alexandra VictoriaLocatie necunoscuta

Am visat o fetita mica , care cazuse intr-o groapa plina cu cacat , iar eu ma chinuiam sa o scot de acolo si cand am reusit a venit mama ei si mi-a zis ca ea nu o ia asa murdara si sa o las pe acolo sau sa o spal pe maini si am spalat-o si am pus-o jos , dar mama ei nu a mai venit sa o ia. Ce poate insemna?

Adriana Szemereczki

Adriana Szemereczki

Am visat ca eram cu unchiul meu mort de multi ani in casa lui si el m-a chemat pe balcon ca sa -mi arate ceva ;m-am dus si am calcat in mult cacat ;defapt tot balconul era plin si el radea . Eu m-am enervat dar pana la urma am inceput si eu sa rad. Ce inseamna asta ??,

Lungu Maria Daria

Lungu Maria DariaBucuresci, Hunedoara

Am visat că aveam vreo 3 ani și am făcut caca cu bunica în baie. Și bunica cand a văzut ce încet fac a spus: Ai terminat? Că miroase a sange. Ce înseamnă acest vis?