Semnificatia visului Fasole

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fasole

Ce insemna cand visezi Fasole? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fasole". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fasole" :


1. Fasole

(ultima actualizare)

Fasolea din visele dumneavoastra poate fi reprezentarea nevoii de a indeplini un obiectiv la care lucrati de ceva timp. De asemenea, aceasta poate simboliza o crestere spirituala care va poate ajuta sa faceti fata provocarilor actuale si viitoare.

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre fasole sau puteti continua sa cititi textul (care contine si informatii extra fata de video), depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea fasolei

Culegand fasole

Daca v-ati visat culegand fasole din gradina, este un semn ca in curand veti culege roadele aparute in urma eforturilor din ultima vreme. De asemenea, visul denota capacitatea dumneavoastra de a obtine si de a face tot ceea ce va puneti in minte.

Un singur bob de fasole

Visul despre un singur bob de fasole poate fi un semn cu privire la faptul ca nu sunteti multumiti de actualul loc de munca.

Cumparand fasole

Cumpararea fasole in vise simbolizeaza afaceri deficitare sau care nu prezinta un potential succes. De asemenea, visul denota castiguri limitate in viitorul apropiat si , din acest motiv, veti depune eforturi considerabile pentru a economisi ceva maruntis.

Vanzarea de fasole

Daca ati visat ca vindeti fasole, este semn al imbunatatirii starii financiare. Dumneavoastra sau un alt membru al familiei ar putea obtine un loc de munca mai bine platit, un bonus sau o promovare. Alternativ, visul poate arata faptul ca ati gasit o a doua sursa de venit sau faptul ca ati transformat un hobby intr-o mica afacere.

Hranind un copil cu fasole

Visul apare persoanelor pragmatice care sunt dispuse sa caute solutii practice pentru propriile probleme sau pentru problemele altora. Nu sunteti adeptul lucrurilor complicate, dar nici nu intrati in panica cand acestea apar, si preferati sa faceti treaba de unul singur, chiar daca laudele intarzie sa apara.

Mancare de fasole

Mancarea de fasole sau visul despre o persoana care gateste cu fasole, inseamna ca urmeaza o perioada agitata. De regula, este vorba despre obstacole, provocari si multa munca. Incercati sa gasiti echilibrul intre viata privata si locul de munca.

Daca ati visat ca dumneavoastra sau o alta persoana arunca mancarea din fasole, este semn de nerecunostinta. In cazul in care o alta persoana arunca mancarea chiar in fata dumneavoastra, inseamna ca la locul de munca va aparea o decizie care va va displace, motiv pentru care de aceasta data nu veti mai putea inchide ochii la o inca nedreptate.

Fasole la conserva

Consumand sau vazand fasole conservata este semn ca trebuie sa rezolvati urgent o problema. De ceva timp va confruntati cu o problema la care inca nu i-ati gasit rezolvarea si poate ca acum este un moment potrivit sa cereti sfaturi sau sa apelati la o persaona de incredere.

2. Fasole verde

(ultima actualizare)

Fasolea verde in vise inseamna nevinovatie. Totodata, inseamna ca afacerile pe care le aveti sunt prospere si va vor aduce numai castiguri.

Daca visati ca mancati fasole verde, atunci visul sugereaza faptul ca va grabiti in casatorie.

Fasolea verde putrezita sau mucegaita , sugereaza faptul ca ar trebui sa renuntati la o idee sau un proiect in momentul in care acesta da semne ca nu va produce rezultate. De asemenea, visul denota faptul ca munca si eforturile dumneavoastra din ultima vreme nu prezinta rezultate constructive, mai degraba observati ca ati devenit tot mai nefericiti. Incercati sa va dedicati timpul unei pasiuni si, poate ca astfel, veti descoperi ca puteti vedea lucrurile din viata dumneavoastra si din alta perspectiva.


3. Boabe de fasole

(ultima actualizare)

Visul in care vedeti sau mancati boabe de fasole semnifica conexiunea dumneavoastra cu radacinile si cu umanitatea. Ganditi-va la ce va leaga pe dumneavoastra cu comunitatea. Alternativ, boabele de fasole in vise sunt simbolul pentru suflet si imortalitate. De asemenea, pot face referire si la fertilitate.

Daca visati ca culegeti boabe de fasole atunci visul simbolizeaza metodele dumneavoastra modeste si cumpatate. Poateca visul va spune sa aveti mai multa grija la situatia dumneavoastra financiara.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!