Semnificatia visului Floare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Floare

Ce insemna cand visezi Floare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Floare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Floare" :


1. Floare

Daca sunt mai multe la un loc, e semn de lauda si de inaltare
-daca rupi flori, e semn rau, de griji si de nevoi
-daca vezi flori frumoase, este mare bucurie
-daca sunt flori albe, vei participa la o petrecere care iti va aduce mare bucurie;daca este floare de colt, fericire iti va aduce
-daca sunt vestede , fereste-te de imbolnaviri
-daca sunt rosii o noua dragoste iti surade
-daca mirosi flori, vei avea bucurii
-daca te visezi culegand flori, urmeaza o perioada fara suparari, dar si fara bucurii deosebite. .

2. Floarea soarelui

(ultima actualizare)

Floarea soarelui in vise simbolizeaza, caldura, abundenta, longevitate si prosperitate. Floarea soarelui serveste, de asemenea, ca orientare in directia cea buna si este o sursa de indrumare spirituala.

Alternativ, floarea soarelui denota trufie. Se poate sa va inselati de aspectul fals al cuiva.


3. Craciunita (floare)

(ultima actualizare)

Craciunita sau Poinsettia, este o specie de planta din familia Euphorbiaceae, originara din Mexic si America Centrala, craciunita a fost descrisa pentru prima data de europeni in 1834. (sursa: wikipedia ).
In vis, florile apar mai des femeilor decat barbatilor, deoarece plantele si florile au o simbolistica mai speciala pentru ele.

Visarea craciunitei (cunoscuta si sub numele de Stea de Craciun) este insotita de multiple semnificatii, dar de cele mai multe ori simbolizeaza fericire, bucurie si pasiune.

In continuare va prezentam cele mai comune vise despre craciunite:

Cumparand o craciunita

Visul in care dumneavoastra cumpati o craciunita, inseamna ca ar trebui sa dedicati mai mult timp familiei. Poate ca este un semn ascupa faptului ca in ultima vreme vi-ati cam neglijat familia, trebuie sa va ganditi serios la relatiile dumneavoastra cu familia, ei sunt cele mai importante persoane din viata dumneavoastra!

Oferind sau daruind cuiva o craciunita

Visul in care ati oferit cuiva o craciunita scoate in evidenta bunatatea si generozitatea dumneavoastra. Sunteti o persoana se va gandi mereu la altii si care este gata oricand sa se sacrifice. Poate ca menirea dumneavoastra in viata este sa va altaturati unei organizatii umanitare, in acest mod vi-ati putea indeplinii misiunea vietii , si anume, de a-i ajuta pe cei nevoiasi.

Vanzarea sau comercializarea de craciunite

Daca ati visat ca ati vandut cuiva o craciunita, inseamna ca in curand veti aduce fericire in viata unui strain. De asemenea, visul poate face referile la impresia buna lasata de actiunile dumneavoastra.

Furtul

Visul in care ati furat o craciunita, poate simboliza faptul ca va simtiti jenat. Cel mai important este ca mai intati sa ascultati, nu incercati sa vorbiti despre lucruri pe care nu le intelegeti deoarece puteti spune ceva prostesc.

Craciunita de alta culoare

Visul in care craciunita nu este rosie, ci alta culoare, inseamna ca va implicati in treburile personale ale altor persoane atunci cand nu ar trebui sa faceti asta.

4. Seminte de floarea soarelui

(ultima actualizare)

In general, visarea semintelor de floarea soarelui pot simboliza noi desoperiri in viitorul apropiat si noi inceputuri.

Desigur, in functie de context si de felul cum va sunt prezentate, acestea pot prevesti sau simboliza diverse lucruri. In continuare vom inceraca sa va prezentam si sa interpretam cele mai comune vise despre semintele de floarea soarelui.

Rcoltarea semintelor de floarea soarelui

Astfel de vise in care ati recoltat sau urmeaza sa recoltati semintele de floarea soarelui sunt, de regula, un semn al avutiei si al inmultirii posesiunilor. 

Mancand seminte de floarea soarelui

Consumul semintelor de floarea soarelui poate indica doua lucruri, si anume:

- Poate ca va ganditi prea mult la trecut, faceti lucrurile in felul dumneavoastra si traiti dupa propriul set de reguli si datorita unor alegeri neintelepte vi se va arata sfarsitul unei relatii sau a unei situati in care ati fost implicati.

- Pe de alta parte, consumul seminelor de floarea sorelui poate fi tratat ca si o metafora a vindecarii. O sa va confruntati cu probleme ca va pot provoca multe probleme interne si va trebui sa fiti mai atenti si mai metodici in actiunile si eforturile dumneavoastra. De asemenea, visul poate indica faptul ca o ideie a rasarit sau ca ea este in curs de dezvoltare.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!