Semnificatia visului Frate

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Frate

Ce insemna cand visezi Frate? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Frate". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Frate" :


1. Frate

Daca visezi ca esti in relatii bune cu un frate inseamna ca nu vei avea probleme banesti dar vei avea o stare de tensiune .

2. Frate

Ipocrizie, furt - apar in vis dar nu sunt in realitate - dorinte neamplinite, gelozie - avand - protectie serioasa - a - ti vedea - viata indelungata lipsita de placere - certandu - te cu un - inma rea, suparare - iubit - rupi prietenia cu cineva - il reunoastem pe - corectari in viata - in apa - viata fara griji - mai mare - act de curaj - mai mic - cearta in familie - mort - viata lunga si senina - scrisoare de la - lasitate, minciuna - se poarta frumos - rupi prietenia cu cineva - se poarta urat - noroc apropiat - vitreg - cearta in familie - vorbind cu el - viata lunga fara bucurii - vazut intr - o lumina nefavorabila - succes mare - venind spre tine - bucurie, ani multi - zambind - semn bun in dragoste si in afaceri, prosperitate, profit mare.

3. Frate

Frate sau sora de vei visa, bucurie vei avea acest vis mai prevesteste si viata lunga sau primirea unui dar frate mort de vei vedea, in vis, semn de bine este.

4. Frate mort

(ultima actualizare)

Un frate mort in vise este un semn bun, semnificand viata lunga si senina.

Daca visati ca purtati o discutie cu un frate mort inseamna ca va este dor de acesta si incercati sa retraiti experientele avute cu el.

5. Frate vitreg

(ultima actualizare)

Fratele vitreg in vise semnifica disturbarea pacii familiale.

Traditia araba sugereaza ca a visa ca aveti un frate vitreg prevesteste cearta in familie.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Patrusorin Birtea din Sicheviţa a scris in

Am vistat pe fratele meu cazand pe un drum

Monica Branisca din Fuerteventura, Canarias, Spain a scris in

Am visat pe fratele meu ca era pe carut cu rotile paralizat si ma si certam cu el

Claudia Cristina din Düsseldorf, Germany a scris in

A venit imbracat cu o jacheta neagra , si am ramas surprinsa . de visita lui ... l-am intrebat ,, dar tu nu mai traiesti , Tu ai murit ... El a raspuns ,, nu, nu am murit, a fost o neintelegere , si m-a imbratisat, lung,lung.. apoi s-a ranit (de un dulap) la frunte si a curs singe .. A spus nu, nu ma doare ,, m-am trezit speriata .. deoarece El (fratele) a murit cu zile .. dupa o banala operatie de Hernie, dar Doctorii i-au gresit operatia si a intrat in Comma ,, Multumesc !