Semnificatia visului Gaina

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4608 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gaina

Ce insemna cand visezi Gaina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gaina". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gaina" :


1. Gaina

(Vezi si pasari de curte)Daca visezi ca hranesti gaini familia ta va avea citeva dificultati care se vor insa rezonabilDaca visezi ca vezi o gaina pe ouavei avea o situatie financiara mai bunaDaca vezi ca smulgi penele unei gaini inseamna ca vei avea o perioada plina de bucurieDaca visezi ca omori o gaina te poti astepta la un vizitator-surprizaDaca visezi o gaina cu puii sai s-ar putea sa ai certuri in familie .

2. Gaina

Vesti bune - alba - fecunditate - alba cu gatul gol - beneficii mari - ciugulind - ruina, boala - clocind - negustorie buna, noroc in comert - cotet de - castig - cu pui - familie numeroasa - cu pui mari - noroc, veste buna, vei avea copii multi - dand mancare - belsug - fara pui - intristare adanca - face oua - mari beneficii - grasa - noroc in amor, bogatie - mari - castig in dragoste - mari si grase - rodirea trupului - mai multe ingradite - daune materiale - multe - comunicare - mancate de dihor - paguba - neagra - vei afla o stire importanta - ouand - neantelegere - slaba - mediocritate, vei pati o rusine - umbland prin curte - un nou mostenitor - una - beneficii de mica importanta - vazand - veste buna, noroc in dra.

3. Gaina neagra

Gaina neagra in vise inseamna o mare durere in viata de zi cu zi, care se poate sa vina sub forma unei informatii noi, de o deosebita importanta.

4. Pui de gaina

Sa visezi un pui reprezinta nesiguranta, lasitate sau o lipsa de incredere. Nu este ceva ce te face nesigur dar puteti avea o lipsa de vointa.

Puii reprezinta, de asemenea, palavrageala excesiva si barfe.

5. Oua de gaina

Visul in care mancati oua de gaina sugereaza ca veti avea un an bun.

Daca visati ca gasiti oua de gaina proaspete in cuibul gainii inseamna ca veti avea succes in afaceri, daca sunteti dispus sa munciti mai mult.

Visul in care apare o gaina care face oua semnifica faptul ca veti avea neintelegeri in afaceri.

6. Puisor de gaina

Daca visati puisori de gaina sarind din gaoace aduc noroc, semnifica faptul ca veti fi binecuvantati cu copii.

Daca visati puisori de gaina plutind intr-un vas o problema va fi rezolvata imediat.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (8)


Rddfgwdh RdgrBucharest, Romania

Gaina alba frmoasa,mangaind,ce este?

Raysa VanessaLocatie necunoscuta

Dar puisori multiii???

Miri MiriBuzau

Am visat o gaina alba era ranita si o pansam si o tineam in brate ce inseamna?

Petre MarianaLocatie necunoscuta

Gaini multe la un loc mancand ce inseamna?

Tutuianu VirgilDofteana

Imi place

Muresan ElviraTimișoara, Romania

Am visat gaini moatre ce inseamna

Alex FotacheLocatie necunoscuta

Eu am visat foarte multe gaini care au scapat din curtea vecinului. Erau toate negre. Ce inseamna?

KADE MUSKAgarbiciu, Cluj

Eu am visat un lup mare cat un taur, avea in totalitate o blana ingrijita de culoare alba ca zapada. Ce m-a speriat la el era ca terminase de mancat o gaina negra si aveam senzatia ca acel lup imi pare cunoscut. Ma uitasem la el si el ma privea cu dezgust ca si cum mi-ar fi stiut cele mai negre si intunecate secrete sau ganduri, ceva de gen. Mentionez ca nu-mi era frica, dar ma simteam ca si cum ma mustra din priviri. Era o imagine foarte profunda, cu un contrast alb-nrgru, mort-viu, mare-mic. Pate cineva sa imi spuna ce reprezinta gaina ce a fost devorata de lup? E un vis ce m-a lasat cu multe intrebari, la care nu am raspuns.