Semnificatia visului Gard

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gard

Ce insemna cand visezi Gard? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gard". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gard" :


1. Gard

(care trebuie escaladat) obstacole, probleme, incapacitatea de a continua o actiune
-(care inconjoara un spatiu, incomplet inchis, cu posibilitate de iesire) constrangeri, libertate limitata de actiune sau de exprimare
-(care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de liniste) protectie, prudenta exagerata, nevoie de odihna, de retragere din mijlocul agitatiei, autocontrol, nevoie de intimitate
-(care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de neliniste) izolare, egoism, egocentrism, avaritie, separare, teama de a nu fi prins in capcana.

2. Gard

Daca visezi ca sari sau construiesti un gard inseamna ca iti vei gasi bucuria atat in dragoste cat si in muncadaca visezi ca acel gard cade te vei certa cu persoana iubita .

3. Gard

Vrei sa iesi din incurcatura - de nuiele uscate - seceta - facand - progres, spor - sarind - izbanda, rezultate bune in afaceri.

4. Gard de lemn

(ultima actualizare)

Visul in care construiti un gard de lemn sugereaza ca veti auzi vesti bune despre baietii tineri din familia dumneavoastra.

5. Gardian

(ultima actualizare)

Conform traditiei romanesti, daca te-ai visat gardian, inseamna ca vei pierde o suma de bani dar ai convingerea ca tu esti singurul care isi poate rezolva problemele.

- Daca ai visat ca esti gardian la banca, inseamna ca in ultima vreme ai un comportament ilogic.

- Visul in care tu esti gardian, semnifica teama fata de regulile pe care le-ai incalcat.

6. Zgarda

(ultima actualizare)

Zgarda in vise semnifica inchidere si retinere. S-ar putea sa treceti printr-o situatie frustranta la locul de munca sau printr-o relatie inchisa.

Visul in care purtati o zgarda sugereaza ca vi se vor acorda onoruri importante de care cu greu sunteti vrednic.

Pentru o femeie ce viseaza o zgarda inseamna ca are multi admiratori, dar nici unul nu este sincer si cel mai probabil va ramane singura inca o perioada.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!