Semnificatia visului Gura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gura

Ce insemna cand visezi Gura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gura" :


1. Gura

Dorinta de a te exprima si a te face inteles
-(frumoasa) amabilitate, vorbe frumoase, ganduri bune, armonie si intelegere, buna comunicare cu ceilalti, impresie buna, expresivitate, forta de convingere
-(urata) opusul celor de mai sus.

2. Gura

- Gura simbolizeaza partea devoratoare si revendicativa din noi. De asemenea, poate simboliza si latura receptiva a personalitatii. Ceheia spre o interpretare corecta ne-o furnizeaza circumstantele visului. Uneori, gura semnifica latura feminina a firii noastre.

- Daca vezi o gura in vise este semn ca simti nevoia sa te exprimi, sa vorbesti despre o problema ce te deranjeaza. Alternativ, visul sugereaza faptul ca ai spus rea multe si ar cam fi cazul sa iti ti gura.

- Daca in vis ai gura uscata inseamna ca iti pierzi cuvintele, ai o priblema in a-ti exprima sentimentele. Alternativ, visu poate fi o realitate, poate ca intr-adevar iti este sete.

- Daca ai visat ca tu sau altineva iti acopera gura inseamna ca esti impiedicat sa iti exprimi in intregime sentimentele. Este, de asemenea, un semn ca poate vorbesti prea multe si ca ar trebui sa sti cand sa taci.

 - de femeie - semn de dragoste
-- fara dinti - marirea eforturilor
-- foarte mare - clevetiri, boala
-- frumoasa - fatarnicie
-- frumoasa de barbat - sot betiv
-- inchisa - temei nejustificat, repusie
-- intredeschisa cu dintii coltosi - nenorocire in casatorie
-- mare - onoare si belsug in casa
-- mica - folos - pe care nu o poti deschide - primejdie de moarte
-- razand - vei face fata unei situatii uimitoare
-- schimonosita de plans - purtare nesabuita
-- vorbind cu cineva - comunicare
-- zbarcita de baba - discutii placute.

3. Ac de siguranta

(ultima actualizare)

Acul de siguranta in vise indica o situatie sau o relatie pe cale de destramare, astfel provocand frica, tulburari. S-ar putea sa aveti unele neintelegeri in familie.

4. Agentie de asigurari

(ultima actualizare)

Agentia de asigurari este simbolul activitatii afaceri, a lucrului cu banii, a pierderii de buget si a schimbarilor in viata, dar visele pot fi complet diferite. Ceva ce se intampla in vise poate fi contrar a ceea ce se intampla in viata reala. Uneori, poate visati o agentie de asigurari, desi viata dumneavoastra nu este conectata cu aceasta sfera.

In cazul in care visati o agentie de asigurari, interpretarea poate fi mai negativa, deoarece s-ar putea sa suferiti o pierdere de bani. Se poate intampla din neatentie, astfel ca ar trebui sa fiti mai precaut dupa acest vis.

Daca intr-o luni noaptea ati visati o agentie de asigurari atunci ar trebui va pregatiti pentru asteptari zadarnice in urmatoarea saptamana, care duca la timp pierdut si la oportunitati esuate. Ca o alternativa, ar trebui sa plauniti altceva, chiar daca este ceva mai putin important, dar folositor pentru dumneavoastra, pentru sanatatea si timpul personal. Spre exemplu, puteti face o vizita cuiva, pentru a-l ajuta la curatenie sau la rezolvarea unor probleme. Daca visati o agentie de asigurari in alte zile ale saptamanii, inseamna o perioada stagnare si lene.

A visa o agentie de asigurari intr-o noapte de weekend sugereaza schimbari dramatice in viata. Daca sunt pozitive sau negative este greu de spus. Trebuie sa urmariti starea spirituala si materiala a afacerilor pe care le aveti in acest moment.

5. Asigurare

(ultima actualizare)

Visul in care va cumparati o asigurare se refera la o lipsa de incredere. Va temeti sa nu pierdeti ceva ce inseamna mult pentru dumneavoastra. Alternativ, un vis despre o asigurare poate reprezenta nevoia de securitate. Aveti o temere referitoare la evenimentele din viitor si la consecintele acestora.

Asigurarea in vise poate simboliza nevoia de a va izola in fata unei potentiale pierderi.

A visa o asigurare de viata simbolizeaza mantuirea.

Daca visati ca un agent de asigurari va emite o asigurare inseamna ca vor aparea schimbari in viata de familie. Este posibil ca unii membri ai familiei sa paraseasca domiciliul si sa isi inceapa o noua viata. Va fi dificil pentru dumneavoastra sa depasiti aceasta situatie, totusi, va trebui sa va pastrati energia si sa continuati acest curs normal al evenimentelor. Daca va dati batut cel mai probabil rivalii dumneavoastra vor profita de aceasta conditie si vor intoarce situatia impotriva dumneavoastra.

6. Figura

(ultima actualizare)

Visele in care ne apar figuri misterioase indica faptul ca ne confruntam cu o confuzie asupra unor aspecte din viata noastra.

- Daca visul este legat puternic de o figura, acesta iti spune opinia ta fata de sefi cu privire la cum isi gestioneaza acestea locul de munca.

- Daca vezi o figura desenata sau tiparita, vei fi fericit de recunoasterea pe care o meriti.

- Daca ai visat o figura(un chip) frumoasa, semnifica o stare de armonie intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari.

- Daca ai visat o figura desfigurata, hidoasa, semnifica dezacord intre esenta si aparenta.

7. Inaugurare

(ultima actualizare)

Inaugurarea in vise reprezinta dezvoltarea personala sau o crestere in statutul social. Iti sunt recunoscute realizarile.

- Daca ai visat ca participi la o inaugurare prezidentiala inseamna ca vei avea noroc.

8. Lingura

(ultima actualizare)

O lingura in vise se refera la o relatie de reciprocitate. Tu sau altcineva beneficiaza de un tratament special.

-Daca te folosesti de o lingura in vis, este semn favorabil de o posibila avansare.

- Lingura pierduta - suspiciuni si facere de rau.

- Linguri rupte sau murdare - pierderi si probleme.

9. Lingura de lemn

(ultima actualizare)

Lingura de lemn in vise se refera la banii pe care ii veti castiga de pe urma lemnului, abundenta in productie. Se poate sa fie vorba si de o padure foarte productiva sau chiar faptul ca aveti o gradina pe care o ingrijiti si va aduce profit.

10. Negura

Se zice ca daca o fata sau o femeie va visa ca trece printr-o ceata deasa, prin noapte sau prin negura si iese la lumina, bine ii va fi in plan sufletesc.


Afisare de la 1 la 10 din : 11 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Felicia Iosub din Bacau, Romania a scris in

Am visat ca aveam pliculete de ceai in cerul gurii si tot incercam sa le scot dar ele nu se terminau parca se inmulteau