Semnificatia visului Gura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gura

Ce insemna cand visezi Gura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gura" :


1. Gura

Dorinta de a te exprima si a te face inteles
- (frumoasa) amabilitate, vorbe frumoase, ganduri bune, armonie si intelegere, buna comunicare cu ceilalti, impresie buna, expresivitate, forta de convingere
- (urata) opusul celor de mai sus.

2. Gura

- Gura simbolizeaza partea devoratoare si revendicativa din noi. De asemenea, poate simboliza si latura receptiva a personalitatii. Ceheia spre o interpretare corecta ne-o furnizeaza circumstantele visului. Uneori, gura semnifica latura feminina a firii noastre.

- Daca vezi o gura in vise este semn ca simti nevoia sa te exprimi, sa vorbesti despre o problema ce te deranjeaza. Alternativ, visul sugereaza faptul ca ai spus rea multe si ar cam fi cazul sa iti ti gura.

- Daca in vis ai gura uscata inseamna ca iti pierzi cuvintele, ai o priblema in a-ti exprima sentimentele. Alternativ, visu poate fi o realitate, poate ca intr-adevar iti este sete.

- Daca ai visat ca tu sau altineva iti acopera gura inseamna ca esti impiedicat sa iti exprimi in intregime sentimentele. Este, de asemenea, un semn ca poate vorbesti prea multe si ca ar trebui sa sti cand sa taci.

 - de femeie - semn de dragoste
- - fara dinti - marirea eforturilor
- - foarte mare - clevetiri, boala
- - frumoasa - fatarnicie
- - frumoasa de barbat - sot betiv
- - inchisa - temei nejustificat, repusie
- - intredeschisa cu dintii coltosi - nenorocire in casatorie
- - mare - onoare si belsug in casa
- - mica - folos - pe care nu o poti deschide - primejdie de moarte
- - razand - vei face fata unei situatii uimitoare
- - schimonosita de plans - purtare nesabuita
- - vorbind cu cineva - comunicare
- - zbarcita de baba - discutii placute.

3. Negura

Se zice ca daca o fata sau o femeie va visa ca trece printr-o ceata deasa, prin noapte sau prin negura si iese la lumina, bine ii va fi in plan sufletesc.

4. Figura

Visele in care ne apar figuri misterioase indica faptul ca ne confruntam cu o confuzie asupra unor aspecte din viata noastra.

- Daca visul este legat puternic de o figura, acesta iti spune opinia ta fata de sefi cu privire la cum isi gestioneaza acestea locul de munca.

- Daca vezi o figura desenata sau tiparita, vei fi fericit de recunoasterea pe care o meriti.

- Daca ai visat o figura(un chip) frumoasa, semnifica o stare de armonie intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari.

- Daca ai visat o figura desfigurata, hidoasa, semnifica dezacord intre esenta si aparenta.

5. Lingura

O lingura in vise se refera la o relatie de reciprocitate. Tu sau altcineva beneficiaza de un tratament special.

-Daca te folosesti de o lingura in vis, este semn favorabil de o posibila avansare.

- Lingura pierduta - suspiciuni si facere de rau.

- Linguri rupte sau murdare - pierderi si probleme.

6. Lingura de lemn

Lingura de lemn in vise se refera la banii pe care ii veti castiga de pe urma lemnului, abundenta in productie. Se poate sa fie vorba si de o padure foarte productiva sau chiar faptul ca aveti o gradina pe care o ingrijiti si va aduce profit.

7. Asigurare

Visul in care va cumparati o asigurare se refera la o lipsa de incredere. Va temeti sa nu pierdeti ceva ce inseamna mult pentru dumneavoastra. Alternativ, un vis despre o asigurare poate reprezenta nevoia de securitate. Aveti o temere referitoare la evenimentele din viitor si la consecintele acestora.

Asigurarea in vise poate simboliza nevoia de a va izola in fata unei potentiale pierderi.

A visa o asigurare de viata simbolizeaza mantuirea.

Daca visati ca un agent de asigurari va emite o asigurare inseamna ca vor aparea schimbari in viata de familie. Este posibil ca unii membri ai familiei sa paraseasca domiciliul si sa isi inceapa o noua viata. Va fi dificil pentru dumneavoastra sa depasiti aceasta situatie, totusi, va trebui sa va pastrati energia si sa continuati acest curs normal al evenimentelor. Daca va dati batut cel mai probabil rivalii dumneavoastra vor profita de aceasta conditie si vor intoarce situatia impotriva dumneavoastra.

8. Singuratate

Puteti urmari versiunea video de mai jos a acestui vis sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre singuratatea in vise

Singuratatea este un sentiment foarte puternic si destul de dureros. Aparitia acestuia in vise poate fi cauzata de nevoia de a fi singur sau, poate reflecta sentimente de singuratate din viata reala. Adesea, un asemenea sentiment de izolare poate fi un semn al slabiciunii sau al depresiei.

Visand ca sunteti singur

Visele in care sunteti singuri si, care sunt insotite de un sentiment de singuratate, reprezinta antipatia dumneavoastra fata de faptul ca sunteti respinsi sau intelesi gresit. Poate reflecta, de asemenea, depresii sau regrete.

In anumite cazuri, visul poate avea si conotatii pozitive, acesta poate reprezenta dorinta dumneavoastra de schimbare sau de a face ceva nou, pornind de la gandul ca nu aveti nevoie de nimeni pentru a reusi, veti lua initiativa sau veti face lucruri numai pentru binele dumneavoastra.

Singuratatea perceputa ca si boala

Daca visul dumneavoastra a fost despre singuratate, pe care ati perceput-o ca pe o boala, asta inseamna ca va trebui sa va reganditi sau sa reorganizati valorile si pozitia actuala in viata.

Singuratate resimtita intr-o vacanta

Visand ca va petreceti o vacanta sau un concediu singur, inseamna ca in viata de zi cu zi va axati prea mult pe nevoile si personalitatea dumneavoastra. Poate ca alte persoane sau, chiar, oameni dragi dumneavoastra au nevoie de ajutor.

Singura persoana din lume

Avand un vis in care singuratatea se rezuma la faptul ca sunteti singura persoana de pe pamant, poate indica sentimente de ingrijorare si nevoia de a va petrece timp de unul singur pentru a analiza prioritatile si a valorifica energia dumneavoastra. Alternativ, visul poate dezvalui lipsa dumneavostra de entuziasm din viata de zi cu zi.

Singuratatea din punct de vedere psihologic

Singuratatea din vise poate fi rezultatul unor probleme de abandon sau de pierderi din perioada copilariei, care, acum se reflecta in vise si, in multe cazuri pot produce unele blocaje care impiedica sau ingreuneaza progresul.

9. Inaugurare

Inaugurarea in vise reprezinta dezvoltarea personala sau o crestere in statutul social. Iti sunt recunoscute realizarile.

- Daca ai visat ca participi la o inaugurare prezidentiala inseamna ca vei avea noroc.

10. Ac de siguranta

Acul de siguranta in vise indica o situatie sau o relatie pe cale de destramare, astfel provocand frica, tulburari. S-ar putea sa aveti unele neintelegeri in familie.


Afisare de la 1 la 10 din : 11 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Felicia IosubBacau, Romania

Am visat ca aveam pliculete de ceai in cerul gurii si tot incercam sa le scot dar ele nu se terminau parca se inmulteau