Semnificatia visului Hartie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Hartie

Ce insemna cand visezi Hartie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Hartie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Hartie" :


1. Hartie

(de scris) vezi foaie
-(igienica) situatie jenanta, umilinta, risc de compromitere sau de stirbire a reputatiei, dar necesar pentru evolutia viitoare sau pentru eliberarea de o problema stresanta.

2. Hartie

Daca visezi hirtie alba inseamna ca vei munci mult dar si ca vei avea succesHartia colorata este semn ca eforturile tale nu vor produce rezultateHartia veche si uzata este semn ca vei avea sanse bune de ati realiza planurile .

3. Hartie

Neplaceri, griji - alba - nevinovatia ta va iesi la iveala, judecata - bucatele de - aparentele insala - colorata - veste buna - curata - mica pierdere de bani - de caiet - incredere si sinceritate - de toaleta - noroc - impaturita - mica dezamagire - impaturesti - realizarea dorintelor - multa - iti pierzi increderea in cineva - murdara - pierdere de bani - neagra - vesti triste - pe care scrii - ti se ofera afaceri rentabile - papusa de - invidie in dragoste - rupand - mahnire nefondata - rupand in suvite - suparari la drum - rupta - iti pierzi drepturile, manie - scriind - certuri, persecutii - scrisa - certuri - stiva de - cineva incearca sa se razbune pe tine - taind - ingrijeste - te de viitor - tiparind - incredere, onoare - vazand multa - pierderea increderii in cineva - visand ca este a ta - vei fi inselat.

4. Hartie igienica

(ultima actualizare)

Hartia igienica in vse inseamna ca va aflati intr-o situatie confuza, jenanta, sunteti umilit si riscati sa va compromiteti in ceva josnic sau riscati sa va stricati reputatia, insa acestea pot fi un real ajutor pentru a rezolva unele probleme grave, urgente sau doar pentru a va elibera de stres si sa evoluati in viitor.

5. Bani de hartie

(ultima actualizare)

Banii de hartie in vis, de obicei, inseamna ghinion.

Ar putea insemna un avertisment. S-ar putea sa aveti pierderi emotionale si materiale.

Pentru mai multe detalii vizitati si visul bancnote.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!