Semnificatia visului Homosexual

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Homosexual

Ce insemna cand visezi Homosexual? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Homosexual". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Homosexual" :


1. Homosexual

Dragoste de sine, egoism, narcisism, parere exagerat de buna despre sine.

2. Homosexual

Daca visezi ca esti homosexual inseamna ca vei trece prin situatii dificileDaca visezi ca vezi sau vorbesti cu un homosexual va trebui sa fii mai atent cu persoanele de sex opus .

3. Homosexualitate

(ultima actualizare)

In mod normal, homosexualitatea semnifica atractia sexuala fata de cineva de acelasi sex. In vise, homosexualitatea poate sugera nevoia de a avea alaturi pe cineva asemenea dumneavoastra.

Daca reusiti sa identificati care sunt acele puncte comune cu persoana de acelasi sex de care va simtiti atras atunci visul poate fi interpretat in totalitate prin interpretarea acelor puncte comune.

Pentru mai multe detalii puteti consulta si interpretarea visului sex.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Popa Adela din Timisoara, Timis a scris in

Buna, Vreau sa impartasesc si eu un vis care m-a tulburat noaptea trecuta. Visul incepe in dormitorul iubitului meu (suntem impreuna de 2 ani). Intrasem acolo dupa ce am fost la baie pentru a-i mai da un sarut inainte de a pleca acasa. And am ajuns acolo el statea pe pat si era inbracat intr-o pereche de boxeri albi. M-a intrebat ce fac si eu l-am intrebat daca este ceva de nu e ok ? ... el a spus ca are sa imi zica ceva dar nu stiue cum sa imi spuna fara sa imi raneasca sentimentele. M-am tot rugat de el sa imi spuna si int-un final imi marturiseste ca a sarutat pe altcineva. In momentul acela am fost socata...dar continua si imi spune ca a facut si sex oral cu unul dintre prietenii sai...Ionut. Si dupa acest vis m-am trezit foarte tulburata. In realiate, chiar are un prieten pe numele acesta si este gay. Va rog sa imi spuneti ce credeti despre acest vis, chiar este un semn sau vorbeste doar subconstientul meu.