Semnificatia visului Sex

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4607 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sex

Ce insemna cand visezi Sex? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sex". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sex" :


1. Sex

Sex opus - ne intalnim.
Visezi ca faci dragoste cu o persona de acelas sex - te consideri nedorit si lipsit de activitate.

2. Sex

Inca din momentul nasterii, individualitatea este primul lucru pe care il constientizeaza nou-nascutul. Trebuie sa se obisnuiasca si sa accepte acea independenta fata de mama.

Prin intermediul unor astfel de vise se incearca o echilibrare a vietii dumneavoastra pe care in starea de veghe o puteti intelectualiza sau dramatiza prea mult. Astfel, contactul cu alte persoane devine necesar si se manifesta in vis.

Sexul in vise reflecta nevoia de a comunica cu o anumita persoana la un nivel foarte intim. Daca visati ca acel contact sexual este intrerupt inseamna ca aveti anumite inhibitii pe care nu le constientizati. Adesea, contactul sexual din vise poate indica integrarea unei anumite laturi a personalitatii dumneavoastra. Daca visati ca, in urma unui contact sexual, se naste un copil atunci inseamna ca integrarea s-a realizat cu succes.

Activitatea sexuala aparuta in vise sugereaza o expresie suprema a iubirii si a conexiunii la nivel spiritual intre doua persoane, iar daca are motivatie pur fizica, atunci visele pot simboliza o forma de egoism. Interpretarea corecta depinde de intelegerea dumneavoastra si de nivelul de cunoastere pe care il aveti despre dumneavoastra.

3. Sex

Daca visezi ca vezi un act sexual sau participi la unul, acest lucru nu are nici o semnificatie, dar trebuie sa cauti sensul celorlalte lucruri din vis.

4. Sexualitate

Visele despre sexualitate ne vorbesc despre modul în care percepem relaţiile sexuale înaintează "mascate": el nu folosesc nici gesturi, nici poziţii erotice, ci mai degrabă imagini anodine: visele despre sex au aerul tare inocent! Uneori chiar, persoana în cauză îşi califică visul drept "tâmpit", fără să-şi dea seama că el foloseşte simboluri care să ilustreze comportamentul ei sexual. Adevăratele vise despre sexualitate sunt ascunse sub imagini de clondir, pivniţă, ciupercă, câine, cochilie, elefant, girafă, umbrelă, grilă (gratii), sabot, tigru, nămol şi alte sute posibile pe care trebuie să învăţăm să le descifrăm.

5. Homosexual

Dragoste de sine, egoism, narcisism, parere exagerat de buna despre sine.

6. Homosexual

Daca visezi ca esti homosexual inseamna ca vei trece prin situatii dificileDaca visezi ca vezi sau vorbesti cu un homosexual va trebui sa fii mai atent cu persoanele de sex opus .

7. Homosexualitate

In mod normal, homosexualitatea semnifica atractia sexuala fata de cineva de acelasi sex. In vise, homosexualitatea poate sugera nevoia de a avea alaturi pe cineva asemenea dumneavoastra.

Daca reusiti sa identificati care sunt acele puncte comune cu persoana de acelasi sex de care va simtiti atras atunci visul poate fi interpretat in totalitate prin interpretarea acelor puncte comune.

Pentru mai multe detalii puteti consulta si interpretarea visului sex.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (6)


Bianca TodescuLocatie necunoscuta

Dap

Roberto ClaudiuLocatie necunoscuta

Super tare.

Adrian DucaConstanta, Romania

Tare

Georgiana RosuLinz, Austria

Aveti grija ca sar putea sa se intample daca visezi ca faci dragoste cu un baiat :))ori ca ai fac si ca el inca te iubeste ori ca o sa o faci in viitor!\r\n

Jack Diesel

va pup fetelor...nu mai visati sex si hai sa facem. Add pe mess jaqqua64 :)))

Adrian-Mihai Muha

Stãri egoice relationate cu Desfrâul


S-ar putea sa va intereseze si urmatorul subiect de pe forum: