Semnificatia visului Sex

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sex

Ce insemna cand visezi Sex? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sex". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sex" :


1. Sex

Sex opus - ne intalnim.
Visezi ca faci dragoste cu o persona de acelas sex - te consideri nedorit si lipsit de activitate.

2. Sex

(ultima actualizare)

Inca din momentul nasterii, individualitatea este primul lucru pe care il constientizeaza nou-nascutul. Trebuie sa se obisnuiasca si sa accepte acea independenta fata de mama.

Prin intermediul unor astfel de vise se incearca o echilibrare a vietii dumneavoastra pe care in starea de veghe o puteti intelectualiza sau dramatiza prea mult. Astfel, contactul cu alte persoane devine necesar si se manifesta in vis.

Sexul in vise reflecta nevoia de a comunica cu o anumita persoana la un nivel foarte intim. Daca visati ca acel contact sexual este intrerupt inseamna ca aveti anumite inhibitii pe care nu le constientizati. Adesea, contactul sexual din vise poate indica integrarea unei anumite laturi a personalitatii dumneavoastra. Daca visati ca, in urma unui contact sexual, se naste un copil atunci inseamna ca integrarea s-a realizat cu succes.

Activitatea sexuala aparuta in vise sugereaza o expresie suprema a iubirii si a conexiunii la nivel spiritual intre doua persoane, iar daca are motivatie pur fizica, atunci visele pot simboliza o forma de egoism. Interpretarea corecta depinde de intelegerea dumneavoastra si de nivelul de cunoastere pe care il aveti despre dumneavoastra.


3. Sex

Daca visezi ca vezi un act sexual sau participi la unul, acest lucru nu are nici o semnificatie, dar trebuie sa cauti sensul celorlalte lucruri din vis.

4. Sexualitate

(ultima actualizare)

Visele despre sexualitate ne vorbesc despre modul în care percepem relaţiile sexuale înaintează "mascate": el nu folosesc nici gesturi, nici poziţii erotice, ci mai degrabă imagini anodine: visele despre sex au aerul tare inocent! Uneori chiar, persoana în cauză îşi califică visul drept "tâmpit", fără să-şi dea seama că el foloseşte simboluri care să ilustreze comportamentul ei sexual. Adevăratele vise despre sexualitate sunt ascunse sub imagini de clondir, pivniţă, ciupercă, câine, cochilie, elefant, girafă, umbrelă, grilă (gratii), sabot, tigru, nămol şi alte sute posibile pe care trebuie să învăţăm să le descifrăm.

5. Homosexual

Dragoste de sine, egoism, narcisism, parere exagerat de buna despre sine.

6. Homosexual

Daca visezi ca esti homosexual inseamna ca vei trece prin situatii dificileDaca visezi ca vezi sau vorbesti cu un homosexual va trebui sa fii mai atent cu persoanele de sex opus .

7. Homosexualitate

(ultima actualizare)

In mod normal, homosexualitatea semnifica atractia sexuala fata de cineva de acelasi sex. In vise, homosexualitatea poate sugera nevoia de a avea alaturi pe cineva asemenea dumneavoastra.

Daca reusiti sa identificati care sunt acele puncte comune cu persoana de acelasi sex de care va simtiti atras atunci visul poate fi interpretat in totalitate prin interpretarea acelor puncte comune.

Pentru mai multe detalii puteti consulta si interpretarea visului sex.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (7)


Bianca Todescu din Locatie necunoscuta a scris in

Dap

Roberto Claudiu din Locatie necunoscuta a scris in

Super tare.

Adrian Duca din Constanta, Romania a scris in

Tare

Georgiana Rosu din Linz, Austria a scris in

Aveti grija ca sar putea sa se intample daca visezi ca faci dragoste cu un baiat :))ori ca ai fac si ca el inca te iubeste ori ca o sa o faci in viitor!\r\n

Jack Diesel din a scris in

va pup fetelor...nu mai visati sex si hai sa facem. Add pe mess jaqqua64 :)))

Adrian-Mihai Muha din a scris in

Stãri egoice relationate cu Desfraul

Ioana H. din Bacau, Bacau a scris in

Este foarte posibil sa aveti o entitate atasata de dumneavoastra daca visati asta si în vis simtiti actul sexual asemenea unui act real. Daca sunteti femeie, aveti un incubus atasat, iar daca sunteti barbati, un succubus. Acettia sunt doi demoni care patrund în vise si au relatii intime cu cei care viseaza. Va recomand sa va curatati camera de energii si de entitati negative, rugandu-va la Sf. Mihail. Numai bine!