Semnificatia visului Inalt

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inalt

Ce insemna cand visezi Inalt? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inalt". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inalt" :


1. Inalt

Superioritate, avantaj, atuuri in fata altora, sanse in plus de a castiga intr-o confruntare, incredere in fortele proprii, sperante, optimism, evolutie.

2. Inalt

Acoperis- dezamagire- brad- noroc in dragoste- iarba- iluzii si sperante nerealizabile- munte- vei face un drum lung- turn foarte- esti implicat intr-o situatie foarte compromitatoare.

3. Inaltime

(ultima actualizare)

Sa visezi ca esti la inaltime mare , semnifica faptul ca ai atins una dintre cele mai mari scopuri si obiective ale tale. De asemenea, daca visezi  ca iti este frica de inaltime , denota ca sunteti in lupta pentru obiectivele care par a fi dincolo de a ajunge la dumneavoastra.

Negativ , inaltimea poate reflecta sentimente de pericol sau de risc deoarece lucrati pentru un scop sau o realizare.

4. Arbore inalt

Ascensiune la serviuciu.

5. Brad inalt

(ultima actualizare)

Conform traditiei noastre si a unor vechi carti de interpretare a viselor, un brad inalt simbolizeaza mult noroc in dragoste.

6. Cladire inalta

(ultima actualizare)

O cladire inalta in vise nu este un semn bun. Daca visati o cladire inalta sau construiti o cladire inalta atunci visul se refera la faptul ca veti avea parte de un deces in familie.

7. Frica de inaltime

(ultima actualizare)

Frica de inaltime in vise indica o repulsie de a lasa o situatie in spate, chiar daca nu va duce nicaieri. Aceasta se aplica chiar daca vorbim de angajarea pe un post, de o relatie sau chiar de masina care se strica. Mesajul din vis e clar - ceea ce aveti nu functioneaza si trebuie sa treceti peste frica de a lasa in urma.

Alternativ, visul la frica de inaltime mai poate insemna ca nu faceti suficient in cariera dumneavoastra. S-ar putea sa aveti o teama de succes, prin urmare si propria ambitie va este zdruncinata. Daca va plac inaltimile atunci inseamna ca sunteti in cresterea spre noi inaltimi in anumite aspecte din viata dumneavoastra, sau poate ca aveti o noua perspectiva despre o situatie sau o relatie.

8. Pod inalt

(ultima actualizare)

Un pod inalt in vise poate sugera o batalie politica ce se afla in fata dumneavoastra.

Daca visati un pod foarte inalt mai poate insemna o natura spirituala foarte ridicata. Alternativ, din cauza inaltimii mari, visul poate sugera dificultatea de a trece peste o problema.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!