Semnificatia visului Inel

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4616 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inel

Ce insemna cand visezi Inel? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inel". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inel" :


1. Inel

Inelul pe care il purtati in vis, pe deget simbolizeaza legatura cu un om sau cu a comunitate, precum si credinta cu care va indepliniti responsabilitatile asumate. Daca in vis gasiti un inel, inseamna ca va indragostiti. Daca il scoateti de pe deget, veti pierde ceea ce iubiti sau veti avea o aventura. Daca in visati ca rupeti un inel, se va incheia o relatie (vezi, de asemenea cerc, coroana). .

2. Inel

Casatorie - al tau - oboseala cu folos, prietenie sau dragoste - avand - protectie - cardinalului ii saruti - noroc - ca primesti - iubire cu indoiala - cu piatra - vei invinge toate necazurile - cu piatra de agat - noroc pentru fete - daca se crapa - divort - daruind - despartire in amor, tristete - de arama - vei avea baieti - de argint - vei avea multi copii - de cununie - sotia ta iti va darui multi copii - de fier - vei lupta greu in viata - doua inele pe un deget - logodna din interes, doua casatorii - inapoierea verighetei - despartire - iti ofera - noapte de pasiune - faramat - paguba - luand - lenevie - gasind - deziluzie - mai multe - petrecere - multe din fier forjat - asteptari de imbogatire - pe deget - castiguri banesti - primind - lene - pierzand - casatoria ta atarna in balanta, vei pierde stima - punand - casnicie apropiata - rupt - logodna sau casatorie stricata - scoti...din deget care te doare - problema legata de casnicia ta e de scurta durata - veriga de fier - osteneala - veriga stramta - paguba, boala - vazand pe degetul cuiva - dominatie.

3. Inel de aur

Inelul de aur in vise sugereaza o viata saraca, dar fericita.

Daca ai visat inel de aur la tine pe deget, inseamna ca te vei casatori cu omul pe care il iubesti. In cazul in care inelul de aur se afla la alta persoana, o nunta va avea loc in familia ta.

Daca ai pierdut inelul de aur este semn ca relatia ta cu partenerul se va inrautati.

4. Inel de logodna

Inelul de logodna in vise este un simbol al iubirii.

- Daca ne apre un inel de logodna in vis acesta reprezinta faptul ca avem ganduri de angajamente pe termen lung si implicit de casatorie.

- Daca in viata de zi cu zi va ganditi sa oferiti cuiva un inel de logodna, atunci visul dumneavoastra poate fi doar un semn de nervozitate si de emotii.

5. Inel de argint

Inelul de argint in vis inseamna ca veti avea o familie numeroasa, cu multi copii.

Visul ar mai putea insemna ca logodna sau casnicia dumneavoastra va fi din interes.

6. Inel rupt

Inelul rupt in vise inseamna o logodna sau o casatorie stricata, va veti desparti sau veti divorta de partener.

Daca visati un inel care se rupe sugereaza ca legatura cu perechea dumneavoastra se va rupe definitiv.

Visul in care rupeti un inel indica faptul ca veti incheia o relatie.

7. Inel cu diamant

Un inel cu diamand este un simbol al iubirii vesnice. Diamantul reprezinta multe aspecte ale vietii. De la simpla rezistenta in perioade dificile la a simboliza averea. A visa un inel cu diamant posibil simbolizeaza dragostea, averea, onoarea si puterea.

Un inel cu diamand in vise ar putea reprezenta o propunere, o promisiune sau un angajament. S-ar putea sa va doriti implinire daca anticipati sau asteptati o propunere din partea partenerului de viata.

A visa ca purtati un inel cu diamant prezice angajamentul. De asemenea, visul vorbeste despre credinta religoasa si preocuparile spirituale pe care le aveti. Daca visati ca purtati un inel de aur cu diamant atunci acesta reflecta puritatea si caracterul puternic. Visul va sugereaza ce fel de caracter trebuie sa aveti pentru a trece peste eforturi cu succes. Va da speranta ca scopurile va sunt la indemana.

Visul in care inelul cu diamant va cade de pe deget s-ar putea sa insemne ca aveti probleme in relatie sau s-ar putea sa nu mai fiti indragostit.

Daca visati un inel de logodna cu diamant atunci acest vis indica prosperitate in viata de familie si fericirea. Persoana care are acest vis in subconstient se gandeste la mariajul cu o persoana pe care o iubeste de mult timp.

Visul in care va pierdeti inelul cu diamant ar putea sugera ca ceva lipseste in relatia dumneavoastra.

A visa ca furati un inel cu diamant sugereaza ca incercati sa castigati dragostea cuiva care nu este interesat de dumneavoastra.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (5)


masy DikyLocatie necunoscuta

Daca inelul care il masuram este mare

Ionescu AlexandraPaphos, Paphos, Cyprus

Eu am visat ca faceam un inel, era din argint si il facusem cu forma unei turle de biserica dar vazuta din exterior...asta ce mai inseamna?

Park Sang Bin SsiLocatie necunoscuta

Acum 5 ani sotul meu a murit.aveam o legatura foarte puternik.asta noapte am plins inainte sa adorm si ma rugam la dumnezeu sa mi-l aduca macar in vis dak in realitate nu il pot avea.am adormit si am visat k tineam in mina un inel cu piatra k acela care se daruieste la o logodna.inseamna k el ink e cu mine? Multumesc anticipat

Victoria DedinBucharest, Romania

Daca inelul din aur se transforma in argint , si ii cad pietricelele?\r\n

Vali CreangaBraila

Am visat cum am gasit pe jos un inel din aur,mi l-am pus pe deget si mi-a venit.eram incantata de el.


S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele subiectele de pe forum: