Semnificatia visului Inger

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inger

Ce insemna cand visezi Inger? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inger". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inger" :


1. Inger

(in alb) nevoie de protectie, de compasiune, incapacitatea de a te descurca singur, asteptarea unui sprijin, dorinta de a fi acceptat intr-o problema importanta, necesitatea descoperirii adevarului, puritate, inocenta, inspiratie si energie creatoare
-(in negru) mare pericol, esec major, situatie foarte riscanta, avertisment, blestem, vina majora, teama de pedeapsa.

2. Inger

(ultima actualizare)

Modificare in atitudinea celorlalti fata de tine, nehotarare in casatorie

  • fiind si zburand - onoare, insanatosire grabnica, usurinta intr-o problema
  • furios - pierderi serioase
  • in mijlocul lor - fericire alaturi de prieteni devotati
  • mai multi - bucurii - te ia cu el - amenintarea unei despartiri
  • trist - pierderi grave
  • voios - impliniri spirituale
  • zburand - noroc

3. Inger

Vis cu mai multe explicatii: un bolnav care se viseaza inger, va muri daca un om sanatos se viseaza inger, va ajunge la o mare onoare o fata mare de se va visa inger, nemaritata ramane.

4. Ingeri heruvimi

(ultima actualizare)

O bucurie deosebita este prevestita de aparitia heruvimilor in visele noastre, aceasta ne va lasa impresia ca binele va fi mereu prezent in viata noastra. De asemenea, heruvimii in armonie anunta imprejurari fericite legate de valorile superioare ale personalitatii. Alternativ, heruvimul poate reflecta sentimentele despre un anumit aspect al vietii pe care il considerati perfect util pentru nevoile dumneavoastra.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai comune vise legate de heruvimi:

Heruvimi suparati sau mustratori

Visand ingeri heruvimi suparati sau care par a fi mustratori este un semn de necaz ce se va napusti asupra dumneavoastra intr-un mod neasteptat.

Un heruvim insotindu-va

Daca ati visat un heruvim ce va insoteste intr-o calatorie sau atunci cand megeti sa intalniti o persoana, este semn de protectie sau ca ideile dumneavoastra vor fi sustinute si de catre alte persoane.

Vizita unui heruvim

Visand ca ati vizitat de catre aceste fiinte ceresti este unul dintre cele mai bune vise pe care le puteti avea. Visul semnifica sfarsitul tuturor problemelor ce va chinui in prezent. Din punct de vedere spritual, visul reflecta angajamentul nostru fata de Domnul.

5. Ingeri serafimi

(ultima actualizare)

Serafimii sunt o clasa superioara de ingeri, mai presus de ingerii normali, dar mai jos ca statut decat arhanghelii. Acestia au 6 aripi, cu doua is acopera fata, cu alte doua isi acopera picioarele si cu ultimele doua zboara. Aparitia acestora in vise este un semn foarte bun, ei prevestesc protectie, noroc si indrumare.

Visand ca aveti alaturi de dumneavoastra un inger serafim este semn ca veti depasi cu usurinta problemele sau tentatiile actuale.

Potrivit traditiei noastre, se spune ca niciun om nu a putut sa vada fata unui serafim sau daca a facut-o nu a trait ca sa poata povestii. Visul in care un serafim vi se arata si ii puteti admira chipul, este un semn de descoperire spirituala, putere mentala deosebita, noi orizonturi si descoperiri exceptionale.

6. Respingere

(ultima actualizare)

Daca visezi ca esti respins la un examen si in realitate l-ai promovat , aveti o teama interioara pentru o intalnire sau un contract care trebuie negociat.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!