Semnificatia visului Inger

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4616 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inger

Ce insemna cand visezi Inger? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inger". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inger" :


1. Inger

( Inger zburand ) Noroc .

2. Inger

(in alb) nevoie de protectie, de compasiune, incapacitatea de a te descurca singur, asteptarea unui sprijin, dorinta de a fi acceptat intr-o problema importanta, necesitatea descoperirii adevarului, puritate, inocenta, inspiratie si energie creatoare
- (in negru) mare pericol, esec major, situatie foarte riscanta, avertisment, blestem, vina majora, teama de pedeapsa.

3. Inger

Modificare in atitudinea celorlalti fata de tine, nehotarare in casatorie - fiind si zburand - onoare, insanatosire grabnica, usurinta intr - o problema - furios - pierderi serioase - in mijlocul lor - fericire alaturi de prieteni devotati - mai multi - bucurii - te ia cu el - amenintarea unei despartiri - trist - pierderi grave - voios - impliniri spirituale - zburand - - noroc.

4. Inger

Vis cu mai multe explicatii: un bolnav care se viseaza inger, va muri daca un om sanatos se viseaza inger, va ajunge la o mare onoare o fata mare de se va visa inger, nemaritata ramane.

5. Respingere

Daca visezi ca esti respins la un examen si in realitate l-ai promovat , aveti o teama interioara pentru o intalnire sau un contract care trebuie negociat.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!


S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele subiectele de pe forum: