Semnificatia visului Lapte

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lapte

Ce insemna cand visezi Lapte? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lapte". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lapte" :


1. Lapte

Pace si armonie familiala, dorinta de a forma o familie, protectie, sentiment de ocrotire, puritate, inspiratie, spirit constructiv, capacitatea de a ajunge la rezultate concrete.

2. Lapte

Este intotdeauna un simbol pozitiv, al altruismului, prin care unei persoane binevoitoare I se deschide inima si uneori chiar si punga de bani, pentru cei din jur. Laptele este hrana spirituala si sufleteasca ce vi se prescrie in vis odata cu sugestia subconstientului ca a sosit momentul potrivit pentru a va imbogatii cunostintele. Daca visati ca beti lapte, veti fi indragit oriunde v-ati duce. Daca insa varsati lapte sau il lasati sa dea in clocot, inseamna ca va faceti prea multe ganduri din cauza unei probleme mici (vezi, de asemenea vaca).

3. Lapte

Trai comod si linistit.

4. Lapte acru

(ultima actualizare)

Laptele acru in vise inseamna ca ca veti avea parte de anumite beneficii, dar nu fara a trece prin cateva evenimente dureroase si peste cateva probleme. Unele interpretari sugereaza ca visul semnifica bani murdari sau probleme cu oameni faliti.

Visul in care beti lapte acru inseamna sa incercati sa nu va oferiti suportul.

5. Lapte praf

(ultima actualizare)

Laptele praf in vise este reprezentarea drumului parcurs, de unde ati plecat si pana unde ati ajuns astazi. De asemenea, visul este strans legat de faptul ca aveti tendinta de a va lasa soarta in mana altcuiva. Va trebui sa va dezvoltati anumite calitati pentru a deveni o persona mai puternica si mai increzatoare.

Alternativ, visarea laptelui praf este un indiciu pentru o noua faza in curs de dezvoltare sau de tranzitie. Aceasta noua faza implica decizii cu privire la locul in care ar trebui sa ajungeti in viata.

Visand ca ati cumparat lapte praf, inseamna ca la locul de munca vor aparea noi oportunitati. Acesta este un moment potrivit pentru a incepe o afacere sau pentru a schimba pozitia ori locul de munca.

Visul in care dumneavoastra consumati lapte praf (laptele formula) semnaleaza obtinerea unor rezultate foarte bune in domeniul dumneavoastra de activitate. De asemenea, visul indica aspiratii inalte si atitudine fara griji.

6. Dinti de bebelus sau de lapte

(ultima actualizare)

Dintii de lapte apar deseori in visele celor care trec printr-un fel de perioada tranzitorie in viata, o perioada in care se simt ca si cum ar face un salt mare de la un stil de viata la altul. Acest lucru devine si mai clar daca dintii de lapte cad in timpul visului. Cand aceasta se intampla, tranzitia este completa.

Dinti la un nou-nascut sau la un bebelus, acest vis este un semn de bun augur, mai ales daca acestia par bine formati si sanatosi. Va confruntati cu un proces neobisnuit ( daca este vorba despre un nou-nascut) sau natural (daca este vorba despre un bebelus) care va indruma pe calea cea mai buna intr-o relatie sau in proiect care a fost planificat destul de recent.

Daca ati visat ca va cad dintii de adult si incep sa va creasca dinti de bebelus, este semn ca ati intrat intr-o perioada de regresie in viata. Va simtiti ca si cum ati fi fortat sa parcurgeti un ciclu pe care l-ati trecut deja si nu aveti nimic de spus in legatura cu aceasta. Acest lucru poate duce, de asemenea, la sentimente de inferioritate, care la randul lor pot declansa sentimente de depresie. O modalitate excelenta de a va asigura ca va simtiti adult este sa nu mai participati la activitati copilaresti.

Visandu-va ca inca aveti dinti de lapte printre dintii de adult si ca acestia nu dau niciun semn cum ca v-ar cadea, acest lucru ar putea insemna doar ca va simtiti inca tanar. Cu toate acestea, poate insemna si ca aveti probleme de comunicare. Dintii de lapte intr-o gura de adult nu va ofera prea mult spatiu pentru a creste si veti avea probleme de comunicare si de gandire ca si adult.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!