Semnificatia visului Lapte

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4576 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lapte

Ce insemna cand visezi Lapte? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lapte". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lapte" :


1. Lapte

Pace si armonie familiala, dorinta de a forma o familie, protectie, sentiment de ocrotire, puritate, inspiratie, spirit constructiv, capacitatea de a ajunge la rezultate concrete.

2. Lapte

Este intotdeauna un simbol pozitiv, al altruismului, prin care unei persoane binevoitoare I se deschide inima si uneori chiar si punga de bani, pentru cei din jur. Laptele este hrana spirituala si sufleteasca ce vi se prescrie in vis odata cu sugestia subconstientului ca a sosit momentul potrivit pentru a va imbogatii cunostintele. Daca visati ca beti lapte, veti fi indragit oriunde v-ati duce. Daca insa varsati lapte sau il lasati sa dea in clocot, inseamna ca va faceti prea multe ganduri din cauza unei probleme mici (vezi, de asemenea vaca).

3. Lapte

Trai comod si linistit.

4. Lapte acru

Laptele acru in vise inseamna ca ca veti avea parte de anumite beneficii, dar nu fara a trece prin cateva evenimente dureroase si peste cateva probleme. Unele interpretari sugereaza ca visul semnifica bani murdari sau probleme cu oameni faliti.

Visul in care beti lapte acru inseamna sa incercati sa nu va oferiti suportul.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!