Semnificatia visului Multime

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Multime

Ce insemna cand visezi Multime? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Multime". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Multime" :


1. Multime

- Daca ai visat ca te afli sau faci parte dintr-o multime este semn ca ai nevoie de un spatiu doar pentru tine. Ai nevoie de singuratate pentru a reflecta asupra unei situatii si pentru a-ti reincarca bateriile. Ia in considerare, de asemenea, si expresia "a merge impreuna cu multimea", care presupune conformitatea si lipsa de individualitate. Poate ca simti ca opinia ta nu conteaza sau nu este luata in considerare.

- Visul in care tu nu faci parte din multime sau in care te-ai despartit de o multime sugereaza faptul ca te simti lasat(a) pe dinafara. Alternativ, visul face referire la individualismul tau. Ai o personalitate si nu te temi sa iti exprimi propriile opinii.

- Multime care protesteaza - fi precaut(a) in tot ceea ce faci.

2. Multime de oameni

O multime de oameni in vise tinde sa simbolizeze comportamentul uman si modul in care este de asteptat ca oamenii sa actioneze.

Un grup mare de oameni poate simboliza, de asemenea, un sentiment de presiune si ganduri.

Acest vis poate avea mai multe interpretari, in functie de situatie. De exemplu, multimea de oameni poate sugera fi fatul ca incercati sa va comportanti prudent pentru a nu ofensa pe cineva.

Conform traditiei noastre, visele in care ne apar oameni multi care petrec si se inveselesc insemana norc si multe bucurii de aici inainte.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!


S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele subiectele de pe forum: