Semnificatia visului Multime

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Multime

Ce insemna cand visezi Multime? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Multime". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Multime" :


1. Multime

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca te afli sau faci parte dintr-o multime este semn ca ai nevoie de un spatiu doar pentru tine. Ai nevoie de singuratate pentru a reflecta asupra unei situatii si pentru a-ti reincarca bateriile. Ia in considerare, de asemenea, si expresia "a merge impreuna cu multimea", care presupune conformitatea si lipsa de individualitate. Poate ca simti ca opinia ta nu conteaza sau nu este luata in considerare.

- Visul in care tu nu faci parte din multime sau in care te-ai despartit de o multime sugereaza faptul ca te simti lasat(a) pe dinafara. Alternativ, visul face referire la individualismul tau. Ai o personalitate si nu te temi sa iti exprimi propriile opinii.

- Multime care protesteaza - fi precaut(a) in tot ceea ce faci.

2. Multime de oameni

(ultima actualizare)

O multime de oameni in vise tinde sa simbolizeze comportamentul uman si modul in care este de asteptat ca oamenii sa actioneze.

Un grup mare de oameni poate simboliza, de asemenea, un sentiment de presiune si ganduri.

Acest vis poate avea mai multe interpretari, in functie de situatie. De exemplu, multimea de oameni poate sugera fi fatul ca incercati sa va comportanti prudent pentru a nu ofensa pe cineva.

Conform traditiei noastre, visele in care ne apar oameni multi care petrec si se inveselesc insemana norc si multe bucurii de aici inainte.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Andrey Yonik din Harsova, Constanta a scris in

am visat o multime de oameni care duceau un mort pe ultimul drum si toti plangeau foarte puternic, nu am vazut morul deoarece erau pe alta strada insa cumva vedeam si auzeam multimea de oameni plangand as vrea sa stiu daca se poate cum pot interpreta acest vis

Gina Marinescu din Albesti, Bihor a scris in

Buna dimineata Andrey Yonik, Visul tau face referie la speranta, renastere si noi sperante (asta pentru ca nu ati vazut mortul). Totusi, datorita faptului ca existau plansete si o multime de oameni, speranta sau renasterea despre care am scris mai sus va fi presarata / impovarata de probleme, insa totul va fi bine daca nu reactionati impulsiv.