Semnificatia visului Necunoscut

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Necunoscut

Ce insemna cand visezi Necunoscut? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Necunoscut". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Necunoscut" :


1. Necunoscut

glorie, onoare
- animal- moarte in familie
- de aceeasi varsta si sex- idealuri noi
- energic- discutii
- strain- prietenie de durata si credinta in dragoste
- tanar- litigii
- tanar de sex opus- prietenie, ajutor, realizari, dorinte sexuale
- tarm- primesti vesti placute
- vedem tineri- ajutor, protectie.

2. Barbat necunoscut

(ultima actualizare)

Un barbat necunoscut in vise este, in general, acea parte nerecunoscuta a personalitatii visatorului.

Acest barbat necunoscut poate fi interpretat ca si un semn de ezitare, nesiguranta sau instabilitate in viata dumneavoastra de zi cu zi. Cu toate acestea, visele in care apar barbati necunoscuti pot fi de multe ori si semne bune, referindu-se la o posibila poveste de dragoste noua.

In cazul in care ati visat ca aveti un iubit care este un barbat necunoscut, atunci acest vis se refera la faptul ca, probabil, simtiti singuratatea si ca aveti nevoie de cineva in viata dumneavoastra, cineva care v-ar putea iubi indiferent ce.


3. Drum necunoscut

(ultima actualizare)

A vedea un drum necunoscut in vise reprezinta o cale pe care inca nu v-ati aventurat. Va pregatiti o noua prioritate pentru ceva anume.

De asemenea, visul in care apare un drum necunoscut semnifica faptul ca noul dumneavoastra proiect va cauza mai multa durere decat este necesar si este o pierdere de timp.

Daca visati ca sunteti pe un drum de tara necunoscut si rau inseamna ca noile dumneavoastra proiecte vor aduce, din pacate, numai nervi si intarzieri.

4. Oameni necunoscuti

(ultima actualizare)

Daca visati oameni necunoscuti, acestia reprezinta diferite laturi ascunse ale personalitatii dumneavoastra, in functie de rolul pe care in joaca in vis.

Visul in care incepe o bataie intre oameni necunoscuti simbolizeaza in viata reala un posibil castig financiar.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Dana Ionescu din a scris in

casa necunoscuta?