Semnificatia visului Nisip

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Nisip

Ce insemna cand visezi Nisip? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Nisip". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Nisip" :


1. Nisip

Visare, spontaneitate, semn de iubire, pasivitate, pui suflet in ceea ce faci, romantism, traiesti in prezent.

2. Nisip

Nisipul sugereaza apropierea de familie si spiritualitatea.A visa castele de nisip este un avertisment asupra faptului ca te-ai indepartat prea mult de familie.Orice vis care implica nisip este semn ca o persoana ipocrita va incerca sa te influenteze, impotriva vointei tale.

3. Desert (nisip)

(ultima actualizare)

A visa un desert reprezinta o situatie care este total nepasatoare sau indiferenta de emotiile sau bucuria dumneavoastra. Reflecta ceva din viata dumneavoastra care este rece, fara sens, neagreabil sau lipsit de respect. Va simtiti gol pe dinauntru sau considerati ca o situatie este sterpa. Incercati sa indurati un anumit tip de privare si sunteti in cautarea unei vieti noi si fertile.

Un desert ar putea aparea in vise atunci cand treceti printr-o experienta lipsita de prietenie, de respect, cand realizati ca nimeni nu va iubeste. Este un vis comun pentru cei care se muta intr-un oras nou sau intr-o tara noua unde nu are prieteni.

Visul in care v-ati ratacit in desert ar putea reprezenta sentimentele dumneavoastra despre a avea o problema sau o responsabilitate sensibila in timp ce nimanui nu ii pasa. Simtiti ca nu sunteti deloc sprijinit de nimeni in timp ce treceti printr-o noua perioada de dezvoltare in viata dumneavoastra.

Alternativ, nisipul este un simbol al creativitatii. Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva din nisip. Astfel ca visul poate fi pozitiv, oferindu-va sansa sau abilitatea de a intoarce o situatie in favoarea dumneavoastra.

4. Furtuna de nisip

(ultima actualizare)

Daca visati ca sunteti in mijlocul unei furtuni de nisip inseamna ca va simtiti prins, limitat si dezorientat in unele situatii. Se pare ca timpul lucreaza impotriva dumneavoastra.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!