Semnificatia visului Orchestra

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Orchestra

Ce insemna cand visezi Orchestra? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Orchestra". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Orchestra" :


1. Orchestra

(ultima actualizare)

Orchestra in vise denota nevoia de a colabora bine cu altii, de a va armoniza cu ceilalti, de a avea relatii bune, socibilitate, cooperare, comunicare.

Daca visati o orchestra cantand, muzica din vis este considerata o muzica grea, astfel visul prevesteste unele greutati si nereusite in viata de zi cu zi.

Visul in care apare o orchestra de camera (mica) inseamna ca acea nevoie de sociabilitate se aplica asupra relatiilor apropiate, prieteni, rude, colegi, mediul social imediat. Orcherstra simfonica (mare) in vise se aplica asupra mediului social larg, clasa sociala, breasla, profesie, religie.

Visul in care cantati intr-o orchestra inseamna ca veti gasi solutii la problemele financiare.

Daca visati ca dirijati o orchestra atunci inseamna ca veti avea probleme cu persoane de sexul opus.

2. Dirijor orchestra

(ultima actualizare)

In general, dirijorul de orchestra sau a unei formatii de muzica simbolizeaza controlul asupa ceea ce simt cei din jur. In functie de context, este posibil sa fie vorba despre dumneavoastra sau o alta persoana care gestioneaza sau incearca sa mentina o anumita stare de spitit intr-un grup de prieteni sau colegi de munca.

Visand ca sunteti pe cale sa deveniti dirijor, indica faptul ca dispuneti de imaginatie si creativitate, iar aceste abilitati va vor garanta succesul in ceea ce faceti.

Visand ca sunteti dirijorul unei orchestre dar in viata reala munca pe care o faceti este total diferita, insemana ca in viitorul apropiat veti fi propus pe o pozitie de conducere sau veti fi promovat pe un loc de munca mai bun. Insa, atentie, toate acestea vor veni cu unele costuri, veti avea sarcini mai complicate, raspundere mai mare si timp liber limitat.

Privind acest vis din punct de vedere psihologic descoperim ca visatorul simte nevoia de o planificare mai buna a viitorului. Un pic de control si multa organizare reprezinta bazele multor povesti de succes.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!