Semnificatia visului Paianjen

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Paianjen

Ce insemna cand visezi Paianjen? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Paianjen". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Paianjen" :


1. Paianjen

(ultima actualizare)

A vedea un paianjen in vise indica faptul ca va simtiti ca un strain in anumite situatii. Poate ca va doriti sa pastrati distanta si sa dati deoparte de o situatie ademenitoare si tentanta. Paianjenul simbolizeaza puterea feminina sau o figura materna aroganta din viata dumneavoastra. Alternativ, un paianjen se refera la o forta puternica ce se protejeaza impotriva comportamentului autodestructiv.

Daca visati ca omorati un paianjen atunci prevesteste ghinionul, iar daca vedeti un paianjen mort in vise atunci inseamna ca veti depasi o puternica tentatie feminina.

Visul in care vedeti un paianjen care isi tese panza semnifica faptul ca veti fi recompensat pentru munca depusa. Veti fi promovat sau vi se vor recunoaste meritele in realizarea unei sarcini dificile. Paianjenul este considerat si simbolul creativitatii datorita panzei complexe pe care o realizeaza. Alternativ, visul poate fi o metafora pentru reteaua de internet si comunicatie globala.

A visa un paianjen ce se urca pe perete inseamna ca dorintele dumneavoastra se vor realiza in curand. Daca visati un paianjen ce coboara de pe tavan inseamna ca sunteti incapabil sa scapati de o relatie.

2. Paianjen

Paianjenul sugereaza sentimente de frica din trecut.El apare destul de des in visele oamenilor si este asezat fie in colturi fie in dormitoare.Oamenii au relatat doua tipuri de contemplare a paianjenilor, unii il considera un fel de arhitect care isi construieste linistit pinza, altii il vad ca pe un vanator viclean care isi pandeste cu calm victimele, ramanand imobil pina la apropierea acestora de teritoriul lui.Daca visezi ca vezi un paianjen intr-o pinza inseamna ca iti vei implini ambitiile printr-o munca destoinica.

3. Paianjen alb

(ultima actualizare)

Paianjenul alb in vise prezice vindecarea, sugereaza ca nu vi-ati pierdut speranta, ca energia dumneavoastra continua sa creasca.

4. Paianjen mare

(ultima actualizare)

Paianjenul mare in vise inseamna ca va veti imbogati repede.

Daca visati un paianjen mare si unul mic venind spre dumneavoastra inseamna ca veti avea o perioada de prosperitate, plina de succese.

Visul in care va musca un paianjen mare semnifica faptul ca dusmanii dumneavoastra sunt mai norocosi.

5. Paianjen negru

(ultima actualizare)

Paianjenul negru in vise semnifica neplaceri mari, o boala grea, lipsa de onestitate, teroare, dezamagire.

6. Muscatura de paianjen

(ultima actualizare)

Muscatura de paianjen in vise reprezinta un conflict intre dumneavoastra si mama sau o femeie dominanta din viata dumneavoastra. Visul ar putea fi o metafora pentru o mama devoratoare sau pentru puterea feminina de a poseda si a prinde. Probabil ca va simtiti prins intr-o anumit relatie.

7. Panza de paianjen

(ultima actualizare)

In general, panza de paianjen face referire la unele sentimente cu privire la o situatie lipsita de sens sau de speranta. De asemenea, visul poate arata ca traiti cu o problema cu care deja v-ati obisnuit sau faptul ca nu gasiti o solutie la problema dumneavoastra. Sunteti constient de negativitatea din viata si va simtiti jenat cand incercati sa discutati despre probleme vechi pe care nu le puteti evita.

Alternativ, visul este un semn al neglijentei responsabilitatilor sau al talentelor.

In traditia noastra populara, panza de paianjen simbolizeaza planul inamicului de a va ingreuna viata.

Visand panze de paianjeni pe peretii camerei tale reflecata sentimente de neputinta cu privire la probemele sau personalitatea dumneavoastra.

Indepartand panze de paianjen reprezinta un comportament care se concentreaza pe gestionarea problemelor care au scapat de sub control. Daca folositi mana pentu a le indeparta, este semn ca veti obtine o victorie.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (12)


Valentina Valy din Locatie necunoscuta a scris in

Si eu tot asa am visat ca ma musca,,si erau foarte multi ....

Andreea Sauer din Locatie necunoscuta a scris in

Ce inseamna cand visez k imi intra un paianjen in ureche si iti tese panza acolo? si eu tot incercam sa il scot si nu puteam ms mult

Denis Mustafa din Constanta, Romania a scris in

Sa intamplat ca la punctul 3 si 4 sper ca asa sa si fie ! 3. Paianjen vis cu noroc - daca visezi ca omori un paianjen, vei avea bucurii - vei primi niste bani daca visezi un paianjen care isi tese panza. 4. Panza de paianjen daca visezi ca ia panza de paianjen pe tine si o dai jos cu mana, e semn ca vei obtine o victorie.

Catalin Leonard din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca am fost calcat de un paianjen ce inseamna asta

Catalin Leonard din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca am fost calcat de un paianjen ce inseamna asta

Poleac Alexandra din Iasi, Romania a scris in

Am visat ca erau de culoare albastra, foarte multi, mici si periculosi si cineva "le-a dat sa bea otrava" si mureau toti pe rand... ce ar putea insemna???

Andreea Trx din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca statea in cada si am spalam pe cap iar un paianjen tot imi dadea tarcoale si in cele din urma a intrat in cada si venea dupa mine si eu incercam sa ies si nu puteam sa ies, si cand a venit la mana mea stanga am tipat si am reusit sa ies din cada.

FanyByby Sone din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca sunt in camera mea si dintr-o data am simntit ceva pe spate si era un paianjen mic galben , din un paianjen erau mai multi pe mine , iam dat jos si am fugit din camera , camera era plina de paianjeni ...si am fost si muscata de ei ... ce inseamna ?

Eduard Cornel din Giurgiu a scris in

Am visat ca aveam pe ochii si eu si copilul\r\n

Catalina Baranga din Baicoi a scris in

Am visat ca am tras o panza de paianjan dupa mine peste fetita mea care era iin pat dar acea panza se transfurmase in vata cand m-am uitat inapoi la fetita mea era lesinata in pat m-am speriat rau am radicato si parca nu se mai trezea am tipat rau .... va rog sa imi ras la la acest vis imi este tare frica sa nu pateasca fata mea ceva rau ... va multumesc!

Robert Popescu din Alba Iulia, Romania a scris in

Am visat un musuroi de paianjani mancand parca din genunchiul meu, iar eu avand dureri destul de constante de pe urma munci ; ma pueti ajuta va rog frumos cu vreo sugestie

Tesula Cosmin din Onesti, Bacau a scris in

Ce inseamna paianjen verde?