Semnificatia visului Pierdut

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pierdut

Ce insemna cand visezi Pierdut? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pierdut". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pierdut" :


1. Pierdut

(ultima actualizare)

Daca ati visat ca sunteti pierduti inseamna ca vi-ati pierdut directia in viata sa ca vi-ati pierdut obiectivele. V-ati putea simti ingrijorat(a) si nesigur(a) cu privire la calea pe care trebuie sa o luati in viata. Daca incercati sa cautati ajutor, atunci inseamna ca in viata reala chiar cauati /aveti nevoie de ajutor. Alternativ, a fi pierdut inseamna ca inca va adaptati la o situatie noua, in care normele si conditiile sunt intr-o continua schimbare.

Visul in care altcineva este pierdut reprezinta unele probleme nerezolvate sau sentimente legate de persoana care este pierduta. Luati in considerare ce aspect al acelei persoane este posibil sa fi pierdut in propriul sine. Poate ca aveti nevoie sa recuperati sau sa redobanditi acele aspecte.

2. Caine pierdut

(ultima actualizare)

Un caine pierdut in vise reprezinta sentimentele de pierdere a increderii de sine sau lipsa abilitatii de a va proteja emotional. Simtiti ca nu mai puteti sa va aparati, ca o situatie este prea periculoasa pentru a o infrunta.


3. Cercel pierdut

(ultima actualizare)

A visa un cercel pierdut indica faptul ca sunteti indrumat gresit.

Visul in care gasiti un cercel pierdut sugereaza informatia venita pentru dumneavoastra, vitala pentru a intelege ceva in viata de zi-cu-zi.

In traditia araba, daca o femeie viseaza un cercel pierdut inseamna ca va suferi din pricina fiicei sale sau din cauza suferintei din perioada fecioriei.

4. Copil pierdut

(ultima actualizare)

Un copil pierdut in vise poate fi un un lucru bun sau unul rau depinzand de problema daca ati gasit sau ati pierdut copilul.

Daca visati un copil faimos pierdut inseamna ca ar trebui sa acordati atentie speciala la informatiile pe care le vedeti si care nu au fost adresate catre media.

5. Pantof pierdut

(ultima actualizare)

Visul despre un pantof pierdut ar putea sa va duca cu gandul la cum drumurile vietii s-au pierdut sau ca sufletul dumneavoastra este prea incurcat. Uneori, s-ar putea sa visati ca va intindeti spre bancheta din spate a masinii pentru a cauta pantoful pierdut. Aceasta cautare va duce spre un loc din viata dumneavoastra unde ati pierdut ceva mult mai important, o energie vitala sau o identitate pe care acum incercati sa o recastigati.

A pierde un pantof in vise ar putea sugera ca nu sunteti pregatit sau ca nu doriti sa faceti urmatorul pas, sa mergeti inainte intr-o anumita situatie din viata dumneavoastra. Visul ar mai putea indica faptul ca ati uitat un pas important sau ca nu intelegeti pe deplin ceva important.

6. Sarcina pierduta

(ultima actualizare)

Precizam inca de la inceput ca visele despre o sarcina pierduta / avort spontan pot aparea indiferent daca sunteti gravida sau nu. Nimanui nu ii place sa vorbeasca despre un avort spontan dar, fara indoiala, veti constata ca visul este unul ingrozitor si va veti trezi cu sentimente reale de frica si durere. Atentie, daca sunteti gravida, astfel de vise pot decansa anxietate in viata reala.

Visele despre o sarcina pierduta se bazeaza, de obicei, pe un val de emotii intense. Ceea ce este important de retinut este ca un asemenea vis nu este neaparat o prezicere ca veti experimenta asa ceva in realitate. Trebuie sa retinteti ca astfel de vise sunt simbolice si denota unele frici si anxietati ascunse din viata de zi cu zi. Probabil ca sunteti suparata cu privire la unele schimbari din viata si aceste sentimente se manifesta in subconstient.

Visele despre pierderea fatului nenascut sunt considerate a fi normale pentru femeile la varsta fertila. In majoritatea circumstantelor, aceste vise denota emotii intense. Adesea, aceste vise reprezinta blocaje ca induc incertitudine si nesiguranta.

In mod simbolic, visele despre o sarcina pierduta inseamna ca planurile dumneavoastra nu decurg prea lin si, ca exista obstacole care blocheaza progresul. Pierderea fatului simbolizeaza esecul in evorturile pe care le credeati garantia succesului.

Daca sunteti barbat si ati visat ca partenerul se confrunta cu un avort spontan, inseamna ca va temeti de schimbari si responsabilitati. Sarcina pierduta poate simboliza, de asemenea, ca in subconstient va doriti foarte mult copii dar pe lanaga aceasta exista si o tema de proportii ca este posibil ca partenerul sa piarda sarcina.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!