Semnificatia visului Ploaie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ploaie

Ce insemna cand visezi Ploaie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ploaie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ploaie" :


1. Ploaie

(ultima actualizare)

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a acestui vis sau puteti continua sa cititi textul (acesta contine o sectiune in plus cu simboluri si interpretari extrase din carti vechi), depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea ploilor

Visele despre ploaie sunt foarte frecvente si pot avea diferite sensuri. In cele mai multe cazuri, ploaia din vise este asociata cu sentimente de depresie sau tristete. De asemenea, ploaia pot fi si un semn ca este timpul sa scapati de emotiile negative din viata dumneavoastra.

In mod alternativ, ploaia poate sugera necesitatea de imbunatatirea comunicarii cu alte persoane. In aceasta categorie de persoane poate intra si familia dumneavoastra, unde pot aparea anumite probleme emotionale.

Puteti visa o ploaie usoara sau una abundenta. Aceasta ploaie poate fi insotita de tunete, daca este asa, atunci visul poate avea propria semnificatie. De asemnea, este foarte important sa tineti cont de pozitia ploii din visul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca trebuie sa va amintiti daca ploaia a batut din fata sau din spatele dumneavoastra. Toate aceste scenarii au semnificatii diferite.

Daca ati visat ca ploua, dar nu va amintiti prea multe detalii, aceasta poate insemna ca aveti o atitudine pozitiva fata de viata. Poate fi momentul oportun pentru a demara un nou proiect important sau poate fi vorba de un moment in care trebuie sa luati masuri majore. Acest vis are o semnificatie pozitiva, deoarece indica faptul ca in viitorul apropiat succesul este garantat. Secretul este sa aveti increde in propriile abilitati.

Cu toate acestea, trebuie mentionat ca ploaia este un simbol complicat. Poate prevesti nenorocire, probleme emotionale, dar, in unele cazuri, poate simboliza si fertilitate ori prosperitate.

Ploaie cu cer inseninat si frumos. Acest vis scoate la iveala unele sentimente depresive din viata dumneavoastra. Este un moment prielnic pentru eliberarea energiei negative din interiorul dumneavoastra, mergeti mai departe gandind pozitiv.

Ploaia torentiala, puternica sau chiar o furtuna, este un simbol al conflictelor si al furiei. Incercati, cu calm, sa identificati ce anume a provocat conflictul si apoi, schimbandu-va atitudinea, incercati sa gasiti solutii.

Ploaia usoara simbolizeaza probleme din viata de zi cu zi, rezolvabile in curand. De asemenea, aceasta poate simboliza o stare de spirit negativa care va trece repede.

Visand o ploaie insotita de tunete si fulgere, inseamna ca ar trebui sa fiti atent la ceva ce se intampla in jurul dumneavoastra. Alternativ, visul poate fi si un simbol al furiei dumneavoastra din viata reala.

Privind ploaia din interiorul unui adapost, din casa sau camera, inseamna ca se anunta o perioada foarte dificila pentru dumneavoastra in viitorul apropiat. De asemnea, din punct de vedere psihologic, acest vis face referire la ascunderea propriilor emotii. Le tineti ascunse si nu le impartasiti cu nimeni.

Alergand prin ploaie. Daca ati avut un asemenea vis inseamna ca va trebui sa va ascultati inima. Nu ar trebui sa pierdeti persoana pe care o iubiti. Acest vis se poate referi si prieteni.

Un simbol al armoniei si al pacii este ploaia ploaia batand pe geam.

Visand ca tineti o umbrela care va protejeaza de ploaie, indica credinte puternice in autoritati. Freud mentioneaza intr-una din cartile sale ca umbrela este o conexiune asociata cu protejarea emotiilor.

Simboluri si interpretari legate de ploaie extrase din carti vechi de interpretarea viselor

Ploaia simboliseaza tristete, depresie dar si curatarea de energii negative prin exprimarea sentimentelor.

 • abundenta- belsug, bunastare
 • calda- castig
 • cazand- noroc in casa
 • cazand pe un mormant- regrete sincere
 • cu piatra- moarte in neam
 • cu soare- schimbare placuta
 • cu tunete- altii nu prea te inteleg
 • fina- dificultate
 • furtuna- pericol
 • lenta- beneficiu mare dar, mai tarziu
 • lucirea in lac mic- veste cu dar
 • marunta- avere dupa un timp
 • puternica- dificultate care trebuie inlatuarta, deoarece ne sta in cale

2. Ploaie de stele

(ultima actualizare)

Ploaia de stele este un eveniment frumos dar destul de rar intalnit. Prin urmare, este necesar sa intelegem daca ploaia de stele ( sau meteoriti) este un semn bun sau unul rau.

In multe carti de interpretarea viselor ploaia de stele este asociata cu implinirea dorintelor. Deci este un vis favorabil, dar trebuie precizat ca acest vis este, de fapt, o prevestire de indeplinire a dorintelor secrete, cele mai de pret dorinte. In mod alternativ, ploaia de stele din vise poate face referire si la o persoana din viata dumneavoastra care se afla intr-o dispozitie romantica in aceste zile.

Poaia de stele din visul dumneavoastra poate oferi si la o anumita cunostinta despre viitor. Daca nu sunteti intr-o relatie, cu siguranta va veti gasi partenerul cu care veti petrece tot restul vietii.

Daca stele cazatoare straluceau puternic si a fost un vis frumos, aceasta inseamna sanatate, prosperitate si bunastare. Daca daca stele erau de o culoaare slaba si violeta, ar trebui sa va pregatiti sufleteste pentru un anume dezastru.


3. Apa de ploaie

(ultima actualizare)

Daca ati avut un vis in care atentia vi-a fost concentrata pe apa de ploaie limpede si curata, este semn de bunastare in familie si recolte imbelsugate. Pe de alta parte, daca apa de ploaie este murdara si inchisa la culoare atunci visul anunta vremuri tulburi si posibilitatea unui necaz.

Visul in care apa de ploaie este curata si curge in suvoaie prevesteste un castig financiar intr-un timp foarte scurt.

4. Ploaia / ploaie

Ploaie- visul acesta e bun si vesteste daruri, castiguri. Ploaie usoara, racoroasa- prin care te visezi mergand- prevesteste reusite in plan sentimental. S-ar putea sa ai un succes, sa faci o cucerire. Ploaia vijelioasa, abundenta, pisaloaga prevesteste intamplari neplacute, sufletul si inima vor suferi.


Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!