Semnificatia visului Put

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Put

Ce insemna cand visezi Put? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Put". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Put" :


1. Put

Daca visezi un put cu apa multa inseamna ca vei avea un salariu bun, dar nu vei fi bogat.

2. Puteri supranaturale

(ultima actualizare)

Puterile supranaturale in vise inseamna ca intotdeauna vedeti lucrurile pozitive chiar si in situatile rele. Aveti energie nelimitata. De asemenea, va simtiti increzator in abilitatile voastre. Luati in considerare importanta puterii dumneavoastra si cum este aplicata intr-o situatie sau relatie din viata dumneavoastra.


3. Putina

(ultima actualizare)

Daca ai visat o putina inseamna ca vei avea parte de o calatorie in apropiere.

4. Putrefactie

(ultima actualizare)

Este posibil ca anumite lucruri din vaiata noastra sa fi mers prost, iar noi ne simtim lipsiti de puterea si energia necesare pentru a le inrepta. Chiar daca in mod constient nu admitem acest lucru, visele scot la iveala aceste temeri.

Destramarea (de exemplu, cea a unei relatii) poate fi sugerata in vis prin lucruri aflate in stare de putrefactie. Atunci cand in viata noastra se intampla un lucru care va duce la un dezastru total, visam ceva cu miros urat, ca de cadavru.

In termeni spirituali, inaintea oricarui nou inceput trebuie sa existe disolutia si descompunerea trecutului. Daca ne este teama sa o luam de la capat, acest aspect poate fi reflectat in vis sub forma unor lucruri aflate in stare de putrefactie. Putregaiul / putrefactia mai poate simboliza si moartea.

5. Amputare

(ultima actualizare)

Trebuie precizat inca de la inceput ca semnificatia viselor ce implica amputarea depinde in mare masura de contextul acestuia. Pentru o mai buna talmacire, in primul rand va trebui sa luati in considerare tipul de amputare si ce parte a corpului a fost amputata. De asemenea, cui i-a fost efecuata, in ce imprejurimi si sentimentele dumneavoastra cu privire la aceasta amputare.

In general, aceste tipuri de vise vor simboliza o indepartare sau o anume separare de ceva sau de cineva care a jucat un rol foarte important in viata dumneavoastra. De asemenea, in viata de zi cu zi vor incepe sa apara diverse efecte negative ca urmare a acestei separari.

Pe de alta parte, daca amputarea se efectueaza cu acordul dumneavoastra (de ex. daca in vis considerati ca amputarea vi-ar putea salva viata) este semn ca va trebui sa scapti urgent de o problema sau o persoana din viata dumneavoastra. Visul pe indica de asemnea o lipsa de integritate si armonie spirituala.

Amputarea piciorului

Visand amputarea unui picior (indiferent daca este al dumneavoastra sau al altei persoane) inseamna schimbare rapida, aparitie brusca a unor probleme sau, in unele cazuri, pierderea copleta a increderii. 

Pe de alta parte, potrivit lui Gustavus Hindman Miller (care a publicat cel mai aprofundat studiu al simbolurilor ce apar in visele noastre), visul poate aparea in urma unor complicatii la locul de munca, a unor dificultati financiare sau a unui declin general.

Amputarea bratului

Amputarea unui brat este oarecum similara cu amputarea unui picior. Un asemenea vis va simmboliza o pierdere foarte importanta, aici putand fi vorba despre o persoana draga, o relatie, un loc de munca sau sanatatea.

Amputarea degetelor

Visand ca vi-a fost amputat un unul sau mai multe degete, inseamana ca o situatie recenta a dus la indeparatea unui avantaj din viata dumneavoastra. De acum inainte va trebui sa depuneti mai mult efort pentru a putea tine sub control o situatie.

Membru crescand din nou in urma amputarii

Acest vis simbolizeaza incercarile inutile a persoanelor care va doresc raul. De asemenea, visul poate fi si despre o dorinta de razbunare.

6. Computer pc calculator

(ultima actualizare)

Computerul in vis simbolizeaza tehnologie, informatii , viata moderna si multa munca. Noi domenii de oportunitati sunt deschise pentru tine.

Alternativ, calculatorul reprezinta lipsa de individualitate si lipsa de emotii si sentimente.

- Daca ai visat ca computerul are o minte proprie si se controleaza singur, inseamna stare de neliniste si pierderea controlului. Te simti coplesit(a).

- Daca ai visat ca un calculator are un virus sau ca iti da multe erori pana ce se prabuseste, inseamna ca in viata ta ceva a scapat de sub control.

- Daca ai visat ca cumperi un calculator (computer), inseamna ca incepe o noua perioada in viata ta.

7. Superputeri

(ultima actualizare)

Cu totii, la un moment dat, ne-am dorit sa avem superputeri, fie pentru a avea tot ce ne dorim, fie pentru a ajuta pe cineva. Chiar daca sunteti o persoana normala, a existat candva o incercare de a deveni mai puternic decat oricine altcineva.

Superputerile din vise pot fi asociate cu un sentiment de incredere excesiva cu privire la abilitatile si calitatile dumneavoastra. Drept urmare, visul semnaleaza avantaje speciale, mult peste o persoana medie, si puterea de a realiza mult mai mult.
De asemena, puterile supranaturale pot reflecta manifestari neasteptate, uneori socante, ale abilitatilor de putere. Acestea pot inspaimanta sau jena alte perosoane doar prin faptul ca pentru dumneavoastra este foarte usor sa faceti acele lucruri.

Din punct de vedere spiritual, puterile supraomenesti exprima potentialul si cresterea, deszoltatea spirituala si fertilitatea. Acestea sunt o dovada ce indica faptul ca ceva crucial si pretios s-a incheiat, dar tot dumneavoastra detineti puterea de a schimba.

Interpretarea puterilor supraomenesti din vise cu continut specific

Visand ca ridicati o piatra imposibil de clintit in lumea reala, poate reflecta un nivel surprinzator de persistenta in fata unei provocari uriase. Va agatati si sfidati toate asteptarile imposibile si asta va creaza sentimente de neliniste. Nu va faceti griji, in final totul va fi bine.

Visand ca aveti superputerea cu care puteti schimba vremea. Un asemnea vis face referire la abilitatea dumneavoastra de a manipula emotiile. De asemena, visul poate refecta capacitati neobisnuit de puternice de a modifica si schimba conditiile unei situatii.

Visand ca puteti zbura. Acest vis simbolizeaza sentimente de neoprit, exceptionalitate, inventivitate sau abilitati superioare.

Visand ca aveti puterea de a trage cu laser din ochi. Aceasta abilitate demna de benzi desenate reflecta capacitatea dumneavoastra de a face fata perfect problemelor doar prin observare si analizare. De asemena, visul poate simboliza abilitati puternice de delegare, de a-i face pe cei din jur sa indeplineasca sarcini pentru dumneavoastra.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!