Semnificatia visului Sac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sac

Ce insemna cand visezi Sac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sac" :


1. Sac

cartofi in sac - imbunatatire financiara neasteptata
- sac de bani- discutii, noroc in afaceri
- de carbuni- impacare cu un dusman
- de ciment- avere
- gol- ingrijorare, ratare in afaceri, multa munca
- pierderi- griji, paguba
- indesat- belsug
- plin- abuindenta, bogatie, belsug
- spart- semn rau.

2. Sacal

Ai dusmani care te vor ataca pe la spate si iti vor face rau.

3. Sacosa

buna- dusmanie
- ducand- iti asumi dificultati de dragul cuiva
- goala- clevetire
- plina- ascunzisuri sentimentale, cineva te dusmaneste
- pierdem- secrete destainuite.

4. Sacou

(ultima actualizare)

Sacoul in vis semnifica belsug, avere, bogatie.

Daca visati ca purtati un sacou inseamna ca aceasta este imaginea pe care doriti sa o prezentati celor din jur. Ar mai putea insemna si ca aveti tendinta de a nu va arata sentimentele, va izolati.

5. Sacrificiu

(ultima actualizare)

Ideea de sacrificiu are doua semnificatii. Prima se refera la ideea de renuntare, in vreme ce a doua sugereaza un act de sacralitate. Astfel, cand ambele semnificatii sunt valabile, cel care viseaza este pregatit sa renunte la individualitatea sa, in favoarea a ceva mai important. Sacrificiul contribuie la dezvoltarea spirituala si sugereaza ca vom primi mai mult decat ceea ce am sacrificat.

6. Masacru

(ultima actualizare)

Masacrul in vise este un simbol foarte intunecat si sinistru, indicand un sentiment puternic de frica. S-ar putea sa va simtiti foarte nesigur in privinta unor aspecte din viata dumneavoastra (locul de munca, casa, clasa sau situatia sociala). Visul ar mai putea simboliza ca sentimentele dumneavoastra au fost inlaturate. De asemnea, visul semnifica frica de alti oameni si frica de brutalitatea care ar putea prevala asupra bunatatii in anumite situatii.

Cineva apropiat dumneavoastra sau cu autoritate asupra dumneavoastra ar putea sa va saboteze sau sa va controleze intr-un anumit fel. Acest vis este unul comun atunci cand sunteti abuzat, mai ales cand abuzul este sub forma de izolare.

A visa ca sunteti martor al unui masacru inseamna ca sunteti un adept ce va urma ideile altora fara ezitare si fara a pune intrebari. Sunteti mai degraba un adept decat un conducator.

7. Panza de sac

(ultima actualizare)

In vechime panza de sac simboliza umilinta. Oamenii purtau un astfel de material pentru a sugera cat sunt de neinsemnati sau pentru a-si cere iertare pentru o anumita fapta. In zilele noastre, aparitia in vis a unei panze de sac sugereaza sentimentul de a ne fi umilit singuri intr-un anumit contex.

Panza de sac simbolizeaza si pocainta. Este posibil sa simtim ca ne-am umilit pe noi insine, dar in egala masura aratam ca ne caim pentru o actiune sau o fapta. Panza de sac sugereaza ca trebuie sa ne exteriorizam acest sentiment.

Pe vremuri, panza de sac era purtata in semn de doliu, ca simbol al pierderii sufletesti. Acest simbolism poate aparea in vise.

8. Rucsac

(ultima actualizare)

Daca visati ca purtati un rucsac reprezinta sperantele, dorintele si secretele dumneavoastra. Acesta poate fi, de asemenea, un simbol al cunostintelor pe care le-ati acumulat in timp.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!