Semnificatia visului Sarut

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4580 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sarut

Ce insemna cand visezi Sarut? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sarut". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sarut" :


1. Sarut

Daca visati ca sunteti sarutat va este foarte dor de cineva foarte drag, o persoana indepartata care va impartaseste sentimentul, nu va trebui sa asteptati mult si acea persoana va aparea din nou in viata dumneavoastra, in schimba daca visati ca sarutati este semn de mare necaz, un necaz mare se va abate asupra dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.


2. Sarutand / A Saruta

De vei visa ca saruti o fata, semn e ca te vei indragosti
- sarutand
- sarutand o icoana a lui Isus- mult bine urmeaza in viata ta
- de vei visa ca altcineva te saruta pe tine, noroc vei avea
- sarutand morti- vei avea o tulburare la viata ta
- un vis foarte bun este acela in care visezi ca il saruti pe Dumezeu.


Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Simina Simy

Simina SimyLocatie necunoscuta

Sper..

Neagra Pantera

Neagra PanteraLocatie necunoscuta

Moama.. eu am visat ca ma sarutam cu prietenul meu..parea totul real.. sper sa nu se indeplineasca... in schimba daca visati ca sarutati este semn de mare necaz, un necaz mare se va abate asupra dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.::~

Pop Roxana

Pop RoxanaLocatie necunoscuta

In cat timp va aparea persoana?

Burcea Stefan

Burcea StefanManchester, United Kingdom

Am visat ca un coleg de munca venise cu o fata si apoi ace fata a anceput sa ma sarut cu ea pana aproape am ajuns dla sex?????

Andreea Dea

Andreea DeaLocatie necunoscuta

Am visat ca il sarut pe prietenul meu de 4 ori. Ce inseamna oare?

Savina Mirea

Savina MireaMazara del Vallo

Ok

Erick Popescu

Erick PopescuLocatie necunoscuta

Coleg\r\n

Denisa Yone

Denisa YoneLocatie necunoscuta

Am visat ca ma saruta baiatul de care sunt indragostita.

Patruta Ionut

Patruta IonutCaransebes, Romania

Eu am visato pe prietena mea ca mergea cu mine sa ma conduca spre servici si neam sarutat,cineva mia zis ca daca vizes ca ma sarut cu persoana pe care o iubesc nu voi sta cu ea,nu voi avea parte de ia,intradevar ca mi sau intamplat multe lucruri nu ne prea merge bine ,insa eu sub nici o forma nu vreau so pierd :-)

Cristian Niculae

Cristian NiculaeBucharest, Romania

Sperrrrrr!

Marin Adrian

Marin AdrianGütersloh, Germany

Pana la urma e necaz sau e de bine ca numai inteleg nimic :)

Cecilia Bucico

Cecilia BucicoLocatie necunoscuta

Eu am visat ca ma saruta un baeat care nici nul stieam:d

Senzualclaudiuta Nechita

Senzualclaudiuta NechitaBârlad

Eu am visat k ma sarutam cu iubitu meu ?????

Alex Valeanu

Alex ValeanuLocatie necunoscuta

Am visat ca un prieten se saruta cu o fata pe care o placem amandoi ce inseamna

Rodica Dumitrean

Rodica DumitreanGura Humorului, Suceava

Am visat ca mergeam impreuna cu fratele meu, o fata necunoscuta si seful sotului meu intr-o localitate in care am copilarit. Eram foarte veseli si pe drum ne-am intalnit cu mai multe persoane care mergeau la o nunta. Tot pe drum m-am intal. si cu un var de a-l doilea caruia i-a murit mamai urma cu 4-5 ani in urmasi un fost iubit din tinerete. Varul meu s-a intors din drum si am plecat impreuna spre casa unde era mama lui pe care am pupato. Icasa mai erau 3 fete tinere care aveau cate o canela aprinsa in mana si chicoteau cand m-au vazut. Ce inseamna sarutul pe care i -lam dat femeii moarte pe buze. Multumesc!

Ionut Ghita Angheluta

Ionut Ghita Angheluta

Primul vis ma facea ca sunt intr-un camin de baiet si fete iar cand sa ne culcam o sarutam cu foc pe fosta gagica,iar al 2 vis ma aflam la o nunta iar la ultimul dans cineva a incercat sa ma taie la gat l-am prins lama cutitului cu mana ,pt ca avea cutit cu buton si nu sa deschis din prima lama dar reamintesc ca am intuit de cum lam vazut ca vrea sa ma taie

Anke7793

Anke7793Abrud, Alba

Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate.